Suutelemalla pääsee nopeasti tunnelmaan. Kuva: Shutterstock
Suutelemalla pääsee nopeasti tunnelmaan. Kuva: Shutterstock

Hyvä pikaseksi on parhaimmillaan kivempaa kuin rutiinipuolituntinen makuuhuoneessa.

Pikaseksi kärsii turhaan huonosta maineesta. Pitkässä suhteessa se voi olla tapa hoitaa homma mahdollisimman nopeasti pois alta, mutta voihan siihen suhtautua myös spontaanina hauskanpitona kiireen keskellä.

Parhaimmillaan pikaseksi onkin mukava kokemus, joka luo välillenne seksuaalisen jännitteen koko loppuillaksi – oli sen jälkeen sitten pakko lähteä sukuloimaan tai hoitamaan loppuviikon ruokaostoksia.

Näin pidät seksikästä hauskaa alle vartissa:

1. Nopeasti tunnelmaan

Suudelkaa, koska se herättää halut ja saa kiihottumaan nopeammin. Pikaseksisession voi aloittaa vaikka jo työpaikalta lähettämällä kullalleen kuuman viestin. Ja kun saavut sisään kotiovesta... Sessio ei välttämättä näytä samalta kuin romanttisissa elokuvissa, joissa kaunottaret ja komistukset riipivät vaatteet himoissaan pois toistensa päältä, mutta ainakin tuntuu hyvältä!

2. Avita luontoa

Käytä liukuvoidetta ja koskettele itseäsi, niin saat kehosi virittymään valmiiksi nautinnolle.

3. Älä suotta riisu

Jos homman pitäisi olla ohi korkeintaan vartissa, on turhaa käyttää aikaa vaatteiden riisumiseen. Sitä paitsi se on kivaa vaihtelua ja voi tuoda seksiin ekstrapotkua, mikäli hoidatte perusseksin omassa sängyssä ja alasti: haluatte toisianne niin kovasti, ettei siinä tohinassa ehdi muuta kuin vähän kohottaa hameenhelmaa.

4. Luovu rutiineista

Makuuhuoneeseen meneminen saattaa ajaa teidät tutuille raiteille, joten kokeilkaa jotain muuta: keittiön työtasoa, eteistä tai kylpyhuonetta. Seisoen vaikutatte entistä kiireisemmiltä, mikä on tässä tapauksessa vain hyvä juttu. Vielä kiihottavampaa on, jos keksitte paikan, missä ette ole sitä ennen tehneet.

5. Fantasioi

Kiihottuminen lähtee korvien välistä, ja keho seuraa fantasioita mielellään. Kuumiin kuvitelmiin uppoutuminen auttaa myös unohtamaan keittiön vallanneen tiskivyöryn.

Lähteet: Health, Women’s Health

Lue myös:


Älä riisu sukkia ennen seksiä – orgasmitakuu!


Haluatko lisää seksiä? Kotisi saattaa estää sen, tässä syyt


Mitä mies TODELLA haluaa sängyssä?