Kuva Shutterstock
Kuva Shutterstock

Laastariseksiä hakevat erityisesti jätetyksi tulleet.

Englantilainen sanonta sen tietää: paras keino päästä yli eksästä on kivuta jonkun toisen alle. Laastarisuhteista ja kostoseksistä puhutaan paljon, ja nyt aihetta on tutkittu Yhdysvalloissa. Tulos: laastari- ja kostoseksi on todellinen ilmiö.

Missourin yliopiston tutkijat seurasivat 170 vastaeronnutta yliopisto-opiskelijaa ja havaitsivat, että kolmannes eronneista hyppäsi uuteen sänkyyn kuukauden sisällä erosta. Motiiveiksi he kertoivat joko koston eksälle tai sen, että seksin avulla pääsi helpommin yli eksästä. Kostoseksiä harrastivat etenkin jätetyksi tulleet.

– Joillekin seksin harrastaminen uuden kumppanin kanssa on terveellinen ja tarpeellinen keino päästä yli päättyneestä parisuhteensa. Toisaalta ne, jotka kertoivat käyttäneensä seksiä toipumiseen, harrastivat seksiä uusien, eri kumppanien kanssa vielä kahdeksankin kuukauden päästä erosta. Tämä voi kertoa siitä, että ainakaan nämä tutkittavat eivät olleet vielä päässeet erosta yli ja kyenneet siirtymään elämässään eteenpäin, tutkijat päättelivät tuloksista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Huffington Post

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Tällaista seksiä naiset harrastavat yhä enemmän

Petetyn naisen kosto on kamala – rakastajattaria ruoditaan netissä

Sisältö jatkuu mainoksen alla