Tutkimus: Naiset, joiden kumppaneilla on iso, pettävät muita useammin.

No onko sillä koolla väliä? Jotkut tutkimukset ja jotkut naiset sanovat, että isompi on parempi, mutta onko todella näin? Nyt tutkijat ovat sorvanneet tähän ikiaikaiseen debattiin taas yhden vastauksen: on sillä, mutta ei siten kuin helposti luulisi.

Uusi yhdysvaltalais-kenialainen tutkimus paljastaa, että iso penis ei ehkä sittenkään ole tae avio-onneen. Isosti varusteltujen miesten vaimot nimittäin pettävät muita todennäköisemmin.

– Tuloksemme osoittavat, että naisten näkökulmasta isokokoiset penikset ovat yhteydessä avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin ehkäpä siksi, että iso aiheuttaa kipua ja epämukavuutta yhdynnässä, tutkijat kirjoittavat.

Iso siis sattuu, ja tutkimuksen mukaan tyytymättömyys aviovuoteessa oli merkittävä uskottomuuden ennustaja. Jokainen tuuman (noin 2,5 senttiä) lisäys peniksen mitassa kasvatti pettämisriskiä 1,5-kertaiseksi.

Mutta ei hätää, koko ei kuitenkaan ollut kaikkein suurin tekijä. Eniten pettivät naiset, jotka arvelivat puolisoidensakin tekevän niin.

Tutkimukseen osallistui 545 avioparia Keniasta. Kaiken kaikkiaan 6,2 prosenttia naisista oli ollut uskoton miehilleen edellisen kuuden kuukauden aikana.

Lähde: Medical Daily

Lue myös

Koollako väliä? Tämän mittaisesta suomalaisnaiset pitävät

20 seksiväittämää – naiset eri elämäntilanteissa vastaavat