Kuva MVPhotos
Kuva MVPhotos

Tie itseaiheutettuun orgasmiin voi mennä monituisten mutkien kautta. Löydä oma tyylisi!

Järkyttävää, alaikäiset masturboivat ja sellaista näytetään YLEllä!

No, niinhän ne lapset tekevät, ja aikuisetkin. Jos ajatus itsetyydytyksestä herättää sinussa enemmän mukavia mielleyhtymiä kuin tuohtumusta, kokeile vaihteeksi uutta tekniikkaa. Tässä Your Tango -sivuston seksivalmentaja Sean Jamesonin vinkkaamat kolme vaihtoehtoista tekniikkaa hyvään lopputulokseen. Kaikki eivät toimi kaikilla, mutta kannattaa kokeilla.

Muista aluksi tunnelman luominen: valaistus, musiikki, mieliala kohdilleen, ehkä tummaa suklaata tai lasi kuohuviiniä halujen herättämiseksi. Keskity ajattelemaan kosketusta, älä niinkään omaa kättäsi. Mieti, miten hyvältä se tuntuu iholla. Sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sormella lähelle klitorista -tekniikka

Käy selällesi makaamaan mukavaan asentoon, nauti tunnelmasta, vie sormi klitoriksen tuntumaan ja kosketa. Mutta ei ihan miten vain! Tekniikan ideana on olla hienovarainen: ei hierontaa eikä suoraa painamista vaan höyhenenkevyt kosketus, jossa sormi osuu ainoastaan pieneen osaan klitorista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tärkeää on liikuttaa sormea vain hyvin vähän, ei isolla liikkeellä vaan mieluummin tärisyttämällä hellästi. Jotta tekniikasta saisi parhaat tehot irti, liikettä pitää tehdä jopa vartin verran. Ajatus voi tuntua väsyttävältä, mutta itse akti on palkitseva, kun vain malttaa mielensä – tässä pääsee olemaan pitkään orgasmin partaalla.

Olennaisen ympärillä -tekniikka

Esileikkihenkisessä tekniikassa tavoite on kiihottua niin huolella, että varsinaisesta orgasmista tulee oikein voimallinen. Keskity siis muihin kehonosiin kuin klitorikseen: hyväile rintojasi, sisäreisiä, kyynärtaivetta – mitkä alueet omassa kehossasi nyt ovatkaan erogeenisimmat.

Kun olet työstänyt herkkiä kohtiasi parikymmentä minuuttia, siirry asteittain kohti vielä eroottisempia neliösenttejä; esimerkiksi ensin nänneihin. Fantasioi mistä haluatkaan fantasioida. Keskity hyviin väreilyihin. Kun vihdoin siirryt häpyalueellesi, olet jo niin pitkällä, että laukeat aika viitteelliselläkin kosketuksella.

Näytöstekniikka

Toimii parin kanssa, viihdyttää kumpaakin. Ideana on kysyä kumppanilta, haluaisiko hän nähdä, mikä sinua kiihottaa eniten. Hän ei luultavasti kieltäydy, ja katselija voi toimia tehokkaana ylimääräisenä kiihottimena.

Vaikka kyseessä onkin masturbointishow, ylimääräistä dramatisointia ei tarvita; et ole tekemässä pornoleffaa vaan tyydyttämässä itseäsi. Tyyli on vapaa. Tee, mikä tuntuu hyvältä. Ei siis ole pakko puhua tuhmia tai äännellä, jos ei tunnu luontevalta – kumppanisi viihtyy takuulla ilman tehosteitakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla