Netti on täynnä innokkaita nuoria miehiä, jotka haluavat seuraa vanhemmista naisista. Kuva: Shutterstock
Netti on täynnä innokkaita nuoria miehiä, jotka haluavat seuraa vanhemmista naisista. Kuva: Shutterstock

Kirsi on hankkinut avoimen suhteensa rinnalle useita seksikumppaneita. ”En aio ryhtyä vielä pitkään aikaan sukupuolettomaksi vanhaksi viisaaksi naiseksi”, hän kirjoittaa.

”Keski-ikäinen nainen, älä lähde joogakurssille tai tyttöjen golfretkelle, vaan ota itsellesi nuori rakastaja ja kukoistat taas! Niitä saa netistä.”

Helsinkiläinen Kirsi Hytönen, 61, on naimisissa oleva yrittäjä, joka etsii avoimesti nuorta seksiseuraa netistä. Hytönen kirjoittaa Luksusongelmia-blogia, jossa hän kannustaa muita samanikäisiä naisia etsimään rohkeasti nuorempaa seuraa.

– Haluan julistaa, että naisen seksuaalisuus ei pääty nelikymppisenä eikä edes vaihdevuosiin. Ja enemmänkin: että seksi vain paranee iän myötä, kun kokemus ja itsevarmuus kasvaa. Uskon myös, että hyvä seksi pitää nuorena ja vireänä ja on muutenkin kaikin puolin terveellistä, myös aivoille, Kirsi kirjoittaa blogissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tuoreessa Image-lehdessä julkaistiin Hytösen haastattelu, jonka kannessa hän myös poseeraa nuoren miehen kanssa – vähissä vaatteissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hytönen on avoimessa suhteessa, jonka rinnalla hänellä on ollut useita seksikumppaneita. Niitä hän on löytänyt erilaisilta deittisivustoilta, kuten Tinderistä, selviää blogista.

”Seksiseuran hakeminen on ihan turvallista, jos naisella on normaali järki ja itsesuojeluvaisto.”

Yllätyksenä tuli, kuinka helppoa seuran saaminen on naisena – vaikka olisikin keski-ikäinen.

– Keski-ikäisten naisten on huomattavasti – ehkä noin sata kertaa – helpompi hankkia nuori vireä rakastaja, kuin miesten löytää nuori tyttöystävä. Naiset vain harvemmin käyttävät tätä mahdollisuutta, joka kuitenkin on oikein tarjottimella, jos sen vain suostuu huomaamaan, hän kertoo blogissaan.

Hytösen mukaan deittipalvelut ja -sovellukset ovat pullollaan nuoria miehiä, jotka kaipaavat seuraa vanhemmista naisista.

– Se on ihan turvallista, jos naisella on normaali järki ja itsesuojeluvaisto. Eivät he ole pervoja tai tavoittele taloudellista hyötyä – toisin kuin miehiä huijaavat nuoret naiset tai heitä esittävät valeprofiilit.

– En aio ryhtyä vielä pitkään aikaan, toivottavasti en koskaan, sukupuolettomaksi viisaaksi vanhaksi naiseksi tai pelottavaksi akaksi, Kirsi kirjoittaa.

Kerro meille: oletko sinä etsinyt nuorempaa seksiseuraa netistä? Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten artikkelissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

Mikähän mahtaa tässä konteksissa olla "nuori mies" ? Itse en karvan päälle neljäkymppisenä äijänä pidä itseäni milläään mitalla nuorena.

Rehellisesti on kyllä vaikea ymmärtää miksi kukaan oikeasti nuori mies rupeaisi puuhastelemaan yhtään mitään päälle 60-vuotiaan naisen kanssa...  Suurin osa tuon ikäisistä naisista Suomessa ei yksinkertaisesti ole enää puoleensavetäviä, ainakaan oikeasti nuorten miesten mielestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla