Niin, onhan tämäkin tietysti vaihtoehto. Kuva: Shutterstock
Niin, onhan tämäkin tietysti vaihtoehto. Kuva: Shutterstock

Lemmiskely on helteellä hikistä puuhaa, joten ota luovat keinot käyttöön.

Kesän lämpö hellii kehoa, ja rannalla tai puistossa loikoilu tuntuu taivaalliselta. Mutta kun nukkuminenkin on kuumalla säällä hankalaa, pelkästä muiden petipuuhien ajattelusta iholle kihoaa tuskanhiki. Nihkeät vartalot liimautuvat toisiinsa, ja vielä pitäisi jaksaa liikkua rytmikkäästi – ei kiitos.

Mikäli kesä (tai muutaman päivän hellejakso) selibaatissa ei tunnu vaihtoehdolta, The Cut kokosi vinkit hiettömään helleseksiin:

Jäätävä kolmen kimppa

Tähän seksileikkiin tarvitaan suurehko, tyhjä pullo, pesuallas ja paleltumia pelkäämätön mieli. Pullo täytetään vedellä ja jäädytetään, jolloin se toimii ikään kuin jättikokoisena kylmäkallena.

Kääräise jäätynyt pullo pyyhkeeseen ja asettele sänkyyn itsesi ja kumppanisi seuraksi. Esileikin aikana pullo voi olla välissänne, itse aktin aikana jalkopäässä ja halailun aikana jälleen välissä. Artikkelin mukaan tuntuma on ”kuin harrastaisit seksiä jäävuoren päällä”.

Jääputeliin voi myös teipata jonkun tutun tyypin kasvokuvan, jonka avulla puteli muuttuu kasvottomasta jääpalikasta vaikkapa Ice Goslingiksi – sen kanssa voi sitten peuhata yksin tai yhdessä.

Viileää vilauttelua

Avoimen mielen lisäksi tähän leikkiin tarvitaan ikkuna. Koska Suomessa ikkunan lähelle sijoitetut ilmastointilaitteet ovat harvinaisia, tuuletin kelvannee. Ilmavirran pitäisi kohdistua ikkunan äärellä peuhaavaan pariskuntaan, ja naapurien vilkuilusta joku saattaa saada lisäkiksit tähänkin hommaan.

Kesäkolli/-kissa

Talvella kelpaa melkein kuka tahansa lämmittäjä, mutta kesällä kannattaa hakeutua sellaiseen seuraan, joka asuu hyvin ilmastoidussa, nykyaikaisessa asunnossa. Erityisesti ilmalämpöpumpun omistajia kannattaa harkita.

Hifistelyseksiä

The Cut ehdottaa ”seksivälineiksi” kosteudenpoistajan ja tuulettimen yhdistelmää. Samalla kun huoneen lämpötila viilenee, laitteet pitävät sen verran kovaa mekkalaa, etteivät naapurit voi häiriintyä vähän äänekkäämmästäkään voihkinnasta ja läpseestä.

Nostalgisoivat sormet

Missä on kesällä viileää? No elokuvateatterissa tietenkin! Laita päähän henkiset vaaleanpunaiset lasit ja kaivele nuoruusmuistot aivojen sopukoista. Leffan ei tarvitse olla kummoinen, sillä ilta piristyy pienellä hiplailulla ja kevyt takki pitää touhunne poissa muiden silmistä. Kesän päivänäytöksissä salit ovat onneksi usein melko tyhjiä.

Ihokontakti minimiin

Katso asentovinkkejä vaikka Kama Sutrasta, ja kokeile sellaisia, joissa kehonne eivät ole kietoutuneina toisiinsa. Doggy style -asennossa kummallakin on melko helppoa, mutta jos toiselta löytyy jumppafiilistä ja notkeutta, hankalampiakin taivutuksia voi kokeilla.

Lue myös:

6 faktaa kesäseksistä (näitä et halua unohtaa)

Apua, hirveä päänsärky seksin jälkeen!

Pitääkö villistä seksielämästä vaieta?