Onko tässä täydellisen treffi-illan sunnitelma? Kuvat: ruutukaappauksia
Onko tässä täydellisen treffi-illan sunnitelma? Kuvat: ruutukaappauksia

Kokosimme yhteen kuumimmat emojit.

Seksistä puhuminen tekee tutkitusti hyvää suhteelle. Kai emojitkin lasketaan?

Sitä paitsi tutkimuksen mukaan seksiviestien lähettäminen kannattaa. (Jean Sibeliuskin tiesi tämän.)

Jos vihjailevat emojit eivät ole juttusi, voit tarkistaa tästä listasta, ettet vahingossa puhu tuhmia. No, ruokakuvan yhteydessä munakoiso tuskin herättää samanlaisia mielikuvia kuin jos lähetät sen Tinder-tyypille.

Esimerkiksi näillä emojeilla voi kuvata penistä:

Nämä emojit tarkoittavat toisinaan naisen sukuelimiä:

Rakkaalla lapsella on monta emojia. Laulaja Adelehan paljasti hiljattain kutsuvansa alapäätään pizzaksi.

Kuumat huulet – ja kieli:

Nämäkin emojit voi hyvin tulkita härskeiksi:

Peppuko se siinä?

Orgasmia voi kuvata vaikkapa näin:

Meille, teille vai hotelliin?

Toisin kuin moni luulee, tämä emoji ei ole sairaala. Se tarkoittaa ”rakkaushotellia”, joka varataan yön sijaan tuntitaksalla. Kuhertelijoiden pesä siis!

Kaikkein härskeintä – vihjaavien emojien yhdistelmät:

...jos suihkuseksi kiinnostaa.

...kun haluat kehaista toisen varustusta.

...jos yhteisen hetken kuvaaminen kutkuttelee.

...kun käyt yleisesti kuumana.

Mutta on sitä kesympiäkin tapoja:

Jos munakoisot punastuttavat turhan paljon, on hienovaraisempiakin keinoja. Esimerkiksi sydän, vanha kunnon silmänisku tai nämä emojit ajavat asian.

Entä jos ei nappaa?

Epämieluisa lähestymisyritys kannattaa tietenkin torjua selvin sanoin, mutta tarvittaessa sitäkin varten on osuvia emojeita:

kolme_toivomusta

Joko tunnet nämä härskit emojit? Näin vihjailet – tai vältät väärinkäsitykset

Ainakin jutun kirjoittajalla on mielikuvitusta. Juuri vähän aikaa sitten oli tällä samaisella palstalla samoja emoijia selitettynä alkuperäisellä merkityksellä. Monet silloin esitetyt emoijit menettävät sen merktiyksen mikä oli sen alkuperäinen tarkoitus. Kirkkovene ja hämähäkki puuttuvat, eiköhän se ole naisen sukupuolielimestä käytetyimmät versiot. Ne toivoisin emoijeihin. Miehen seksuaalisista laukeamista sopii hyvin kuvaamaan kermapurkki ja siitä kaarella roiskahtava kerma (kavereiden...
Lue kommentti

Alastomuus on ok, aina tunnetta ei tarvita – ja kyllä ilmankin seksiä pärjää.

Oppia ikä kaikki – ja myös erilaiset parisuhdetilanteet. Kun kysyimme sinkuilta, mitä seksi sinkkuna on heille opettanut, erityisen tarkkanäköisiä vastauksia tuli keiltäpä muiltakaan kuin viisikymppisiltä naisilta. 

Näistä keski-ikäisten naisten seksiviisauksista voivat ottaa oppia nuoremmat ja mikseivät vanhemmatkin kansalaiset sukupuoleen katsomatta. 

 1. Minä riitän. ”Olen varmempi itsestäni ja arvostan itseäni.”
 2. Orgasmi kuuluu kaikille. ”Olen tullut itsekkäämmäksi. Toki huomioin myös kumppanini, mutta naisena oma orgasmini on minulle tärkeä asia, joka kumppanini pitää huomioida.”
 3. Eikä siihen tarvita toista ihmistä. ”Kun ei harrasta irtokappaleita, on onneksi olemassa leluja, videita ja omat kädet!”
 4. Seksistä saa nauttia. ”Seksi kuuluu jokaisen elämään. Nuorena olin paljon pidättyväisempi.”
 5. Aina ei tarvita rakkautta. ”Seksiä voi harrastaa ilman sen kummempaa kiintymyssuhdetta tai sitoutumista.”
 6. Kenelläkään ei ole oikeutta satuttaa minua. ”Olen oppinut itsestäni ja seksuaalisuudestani paljon. Minusta on tullut itsevarma ja rakastan omaa vartaloani niin paljon, etten anna toisten satuttaa sitä enää.”
 7. Ikä on vain plussaa. ”Seksi vain paranee iän myötä.”
 8. Ulkonäöstä ei tarvitse hermoilla. ”Jos mies haluaa ja homma laitetaan alkuun, ei hän todellakaan enää siinä vaiheessa välitä jostain vatsamakkarasta tai pömppömahasta. Täytyy osata nauttia!”
 9. Alastomuus on erittäin ok. ”Olen oppinut arvostamaan kehoani, olemaan häpeilemättä alasti sekä nauttimaan, antamaan ja vastaanottamaan.”
 10. Uskallan puhua seksistä. ”Voin tehdä mitä haluan ja uskallan kertoa sen kumppanilleni.”
 11. Kysyn, jos toinen ei uskalla. ”Jos toinen osapuoli ei ilmaise omia mieltymyksiä, täytyy itse kysyä, koska toista voi ujostuttaa puhua niistä asioista.”
 12. Ilmankin pärjää. ”Muut asiat ovat tällä hetkellä tärkeämpiä.”
 13. Hyviä seksikumppaneita on. ”Miehiä on moneen junaan, ja jos epäilet että sinussa on jotain vikaa, et ole vielä löytänyt sitä oikeaa.”

Pyöriikö alakerrassa aavikkopallot? Ei kuitenkaan. Immenkalvon umpeutuminenkin on silkkaa urbaanilegendaa.

Me Naiset kysyi hiljattain sinkuilta, kuinka usein he harrastavat seksiä. Vastaajista joka kuudes on petipuuhissa keskimäärin kerran tai kahdesti viikossa, ja joka viides muutaman kerran kuukaudessa. 35 prosenttia harrastaa seksiä kumppanin kanssa harvemmin kuin kerran kuukaudessa.

Jos seksiä on harvakseltaan, vaginakin saa olla ihan rauhassa. Mutta kun alakerrassa ei kuhise, voiko se vaikuttaa vaginan terveyteen? Mitä pimpsalle käy, jos sitä ei käytä seksin harrastamiseen?

Monet elävät siinä luulossa, että paikat kiristyvät, mitä vähemmän yhdyntää harrastaa.

Naistentautien erikoislääkäri Katriina Niemelä sanoo, että seksin puuttuminen ei itsessään muuta vaginan olemusta. Niin pitkään kuin naisen hormonitoiminta pysyy normaalina ja lantiopohjalihaksisto kunnossa, ei emättimessä tapahdu supistumisen kaltaisia muutoksia. Muutokset ilmenevät vasta vaihdevuosien alettua.

”Jos ei ole harrastanut seksiä pitkään aikaan, kannattaa aloittaa itsetyydytyksellä.”

– Kimmoisuus katoaa ja limakalvot voivat kuivua. Mutta jos vanhempana ei juurikaan ole seksielämää, niin vaivoja ei välttämättä edes huomaa, Niemelä sanoo.

Vaginan hyvinvoinnista huolehditaan samalla tavoin – oli seksiä tai ei. Paikat pestään lämpimällä vedellä, eikä hygieniatuotteille ole tarvetta. Kemikaaleilla kyllästettyjä pikkuhousunsuojia kannattaa välttää, ja öisin nukkua ilman mitään alaosaa.

Rakastelu voi silti sattua

Kysyimme aiemmin seksologi Marja Kihlströmiltä voiko emätin jopa muurautua umpeen ja immenkalvo kasvaa takaisin, mutta hänkin kumoaa väitteen pötypuheeksi. Huoltotoimenpiteiksi hän vinkkaa harrastamaan itsetyydytystä, jos muuta yhdyntää ei ole.

– Itsetyydytys ylläpitää lantiopohjan lihaksia ja pitää limakalvot hyvinä. Jos ei ole harrastanut seksiä pitkään aikaan, kannattaa aloittaa itsetyydytyksellä, Kihlstöm sanoo.

Seksi voikin sattua, jos sitä harrastaa pitkästä aikaa.

Tällöin kyse on juuri limakalvojen kuivuudesta, Niemelä selittää. Limakalvot voivat reagoida ”mekaaniseen ärsytykseen”. Naisen kosteuteen yhdyntätilanteessa vaikuttaa myös psyykkinen puoli: eli onko seksiin virittäydytty tarpeeksi hyvin. Sitä ei moni tule ajatelleeksi.

– Jos seksiä ei ole ollut pitkään aikaan, pelkkä jännitys voi estää limakalvojen kostumista ja sen vuoksi seksi tekee kipeää, Niemelä sanoo.

 Kun nainen on parisuhteessa, jossa seksiä on säännöllisesti, lantiopohjalihakset tottuvat säännölliseen yhdyntään.