Fifty Shades -trilogia on avartanut käsityksiä seksistä. Kuva: Shutterstock
Fifty Shades -trilogia on avartanut käsityksiä seksistä. Kuva: Shutterstock

Fifty Shades of Grey -kirjasta innostuneille löytyy nyt aloituspaketti marketin hyllyltä.

Näitä lahjoja ei sitten avata mummien ja pappojen seurassa!

Nyt kertoo, että Anttilan valikoimassa oleva BDSM Starter Kit -pakkaus on saavuttanut suuren suosion sosiaalisessa mediassa. Reilun kolmenkymmenen euron hintainen laatikko sisältää kaiken, mitä aloitteleva sadomasokisti tarvitsee: kahleet, kaulapannan, talutushihnan, silmälaput, suupallon, nänninipistimet, ruoskan ja bondage-köyden sitomista varten.

BDSM-seksiin kuuluvat alistaminen, kivun tuottaminen ja toisen alistamana oleminen, mutta jokainen harrastaja sopii itseään miellyttävät säännöt.

Erityisen tunnetuksi sadomasokistiset seksileikit teki E. L. Jamesin Fifty Shades of Grey -kirjasarja, jonka ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 2011.

Helmikuussa ensi-iltaan tulee kirjoihin perustuva elokuva, jossa ainakin trailerin perusteella päästään kurkistamaan myös päähenkilöiden Christian Greyn sekä Anastasia Steelen seksileikkeihin – ovathan ne koko kirjasarjan keskeisintä sisältöä.

Lahjoja sisäiselle jumalattarelle

Fifty Shades on inspiroinut esimerkiksi Kappahlin alusvaatemallistoa, ja tietysti sarjalla on myös seksilelumallisto, jota myydään esimerkiksi useissa eroottisissa nettikaupoissa. Lisäksi myynnissä on erilaisia sarjan innoittamia tuotteita, esimerkiksi tämä Fifty Days of Play -seksipeli.

Toki BDSM-välineitä on ollut myynnissä aiemminkin, mutta Fifty Shadesin avulla ”ehkä vähän tuhmat” seksileikit ovat päässeet päivänvaloon. Women’s Health uutisoi heinäkuussa, että eroottisen kirjasarjan ilmestymisen jälkeen piiskojen, geishakuulien ja hieromalaitteiden myynti on kasvanut huimasti. Seksileluvalmistaja LELOn markkinointijohtajan Steven Thomsonin mukaan asennemuutos on Fifty Shadesin ansiota.

Onko tämä siis se joulu, jona sisäiset jumalattaret heräävät eloon vai johtaako Fifty Shades -krääsä vain hyviin nauruihin? Sehän selviää vain kokeilemalla.

Lue myös:

Lisää makupaloja Fifty Shades of Grey -elokuvasta! Uusi traileri julkaistiin

Ammattidominan työ on piiskaamista ja paperihommia

Perheenäiti ja ekshibitionisti: "Saatan tyydyttää itseäni bussin takapenkillä"