"Et muuten usko, miten tässä näin pääsi käymään!" Kuva: Shutterstock
"Et muuten usko, miten tässä näin pääsi käymään!" Kuva: Shutterstock

Mitä kiihkeämpi meno, sitä enemmän seksivahinkoja.

Viime aikoina on keskusteltu lähinnä seksittömyydestä, mutta huhujen mukaan jotkut jaksavat yhä seksiäkin harrastaa. Meetville-deittisivuston tekemän kyselyn mukaan hurjaakin sellaista – joka kolmas vastaajista raportoi saaneensa jonkinlaisen vamman seksipuuhissa. 

Lemmenleikeissä sattuu harvoin mitään kovin vakavaa, ja aika moni huomasikin vammansa vasta seuraavana aamuna. Tohtori Kevin Jardinen mukaan pikkukolhuja ei tule huomattua, koska hyvänmielen hormonit, endorfiinit jylläävät seksin aikana, ja vielä sen jälkeenkin, ja lievittävät kipua. Yleisimpiä vahinkoja ovat lihas- ja nivelvammat, hiertymät ja hankaumat sekä mustelmat. Vain viisi prosenttia oli joutunut jäämään pois töistä seksivammojen takia.

Vaarallinen auto ja kylppäri

Meetvillen analyytikko Alex huomauttaa myös, että jos on huonossa kunnossa, seksivammojen riski kasvaa – onhan kyse melko fyysisestä toiminnasta. 

Vaarallisimpia seksinharrastuspaikkoja ovat kyselyn sohva, portaat, auto, suihku, makuuhuone, tuolit, keittiönpöytä, puutarha ja kylpyhuone. Siis kutakuinkin kaikki paikat, jossa seksiä nyt useimmiten tulee harrastettua.

Ranteiden ja nilkkojen lisäksi koville joutuvat myös kodin esineet. Yöpöydälle unohtunut viinilasi menee rikki takuulla, kun sänkypuuhat muuttuvat kiihkeiksi. Myös sänkyjen rungot joutuvat joskus koville ja tuolit hajoilevat. Jopa seinien, ovien ja ikkunoiden kerrottiin kokeneen kovia. Neljä kymmenestä vastaajasta oli rikkonut seksin aikana jotain kotonaan.

Kuulostaa kyllä aika kovalta ja vaaralliselta menolta. Mitä tapahtui rutiiniseksille peiton alla?

Lue myös:

Nämä ovat naisten ja miesten yleisimmät seksifantasiat

Kumpi tekee aloitteen seksiin? Ja mitä väliä?

Ei tee mieli seksiä – mikä auttaisi?