Ei heru, jos näyttää tältä.
Ei heru, jos näyttää tältä.

Ei ihme, jos ei huvita, jos makuuhuone on kaaos, kädessä puhelin ja sängyn alla on vääränlaisia tavaroita.

1. Sotku

Jos pyykit ovat lattialla, keskeneräiset joululahjat käärepapereineen olohuoneessa ja maksamattomat laskut leviävät pitkin pöytää, ei ole ihme, jos ei pysty keskittymään eroottiseen hetkeen – vaikka se miten sillä hetkellä huvittaisikin. Tämä on onneksi helppo pulma ratkaista: Tee pikasiivous ja hoida keskeneräiset hommat alta pois.

2. Väärät esineet

Nyt tarkkana! Ajatukset lähtevät väärille urille hyvin pienestä. Jos makuuhuone on tavallisin rakastelupaikka, sen voi myös hienovaraisesti omistaa aiheelle. Siihen tarvitaan pari korjausliikettä: kanna perhevalokuvat olohuoneeseen, niin lapset ja isotäti eivät tuijota touhujanne. Vieläkö jossakin lojuu entiseltä kumppanilta lahjaksi saatu kynttelikkö? Kyllä sekin kannattaa viedä muualle häiritsemästä.

3. Älylaitteet

Kehtaisiko tuota alkaa yrittää, kun on noin uppoutunut somettamiseen? Jos parisuhdeaika tuntuu muutenkin olevan kortilla, sopikaa yhteisiin koti-iltoihin tietty määrä aikaa, jolloin kumpikaan ei hipelöi yhtäkään älylaitetta. Hipelöikää toisianne.

+ Feng shui -ekstra:

Tiesitkö, että sängyn alle ei kannata säilöä mitä tahansa? Feng shui -ihmisetpä tiesivät. Redbookmag.comin haastattelema feng shui -asiantuntija kehottaa pitämään sängynalusen tyhjänä, sillä ”tavaroiden päällä nukkuminen on kuin nukkuisi neulojen päällä”. Jos tilaa on vähän ja sängyn alle on vain fiksua säilöä tavaraa, säilö pehmeää ja mukavaa rompetta, kuten varapetivaatteita, villapaitoja ja ylimääräinen, ihana tyyny.

Lue lisää:


Nämä asiat pilaavat seksielämäsi


Nuupahtanut seksielämä? Näillä ohjeilla saat sen uuteen kukoistukseen


Ei tee mieli seksiä, mikä auttaisi?