Me Naiset
|
Marjut Laukia
Lena Dunham tietää nykyään, millaista on hyvä seksi. Kuva: Reuters
Lena Dunham tietää nykyään, millaista on hyvä seksi. Kuva: Reuters

Kirjansa julkaissut Girls-sarjan tähti Lena Dunham kertoi omasta seksihistoriastaan.

Girls-tv-sarjan luoja ja tähti Lena Dunham, 28, tunnetaan räväköistä mielipiteistään, oli kyse sitten miehistä, ulkonäköstä, feminismistä tai ystävyyssuhteista.

Tänään tiistaina julkaistua Not That Kind of a Girl -esseekokoelmaansa markkinoidakseen nainen latasi YouTubeen kasan videoita, joilla hän vastaa fanejaan askarruttaviin kysymyksiin. Lenan neuvot perustuvat hänen omiin kokemuksiinsa – joista hän osaa kertoa hauskasti ja sympaattisesti.

Erästä kysyjää askarruttaa, miksi hänen seksielämänsä on ja pysyy huonona ja mitä asialle voisi tehdä. Lenalla on ratkaisu – joka ei tosin ole näyttelijäkomistus Channing Tatum.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lena kertoo samastuvansa ongelmaan vahvasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– En varmaan edes ajatellut, nautinko seksistä, ennen kuin olin 25, koska olin niin huolissani siitä, nauttivatko muut seksistä kanssani. Minulle ei juolahtanut mieleen, että kyse oli puuhasta, josta minun olisi pitänyt saada nautintoa, Lena kertoo.

– Sitten tajusin, että hyvään seksiin tarvitaan kaksi ihmistä, jotka haluavat tuottaa hyvää oloa toisilleen.

Kenen fantasioita toteutetaan?

Lena lohduttaa, ettei ole olemassa ihmistä, joka on hyvä seksissä. Kyse on kemiasta.

– Vaikuttaisi siltä, ettet ole valinnut kumppaneiksesi ihmisiä, jotka haluavat tuottaa hyvää oloa sinulle, Lena toteaa kysyjälle.

Lena kertoo myös esimerkin. Parikymppisenä hän tapaili miestä, jonka kanssa kuvitteli harrastavansa hyvää seksiä, koska tuli kotiin mustelmien peitossa ja sai taivutettua jalkansa pään taakse, missä ei ollut koskaan uskonut onnistuvansa.

– Ajattelin, että en ole syönyt ennen omia sukkahousujani, tämän täytyy olla hyvää seksiä! Sitten tajusin, että koko homma perustui hänen fantasioihinsa, eikä sillä ollut mitään tekemistä sen kanssa, että minä olisin saanut tyydytykseni.

Lue myös:

Isomahaiset miehet ovat parhaita rakastajia

Suosittu muusikko: Näin pysyt seksikkäänä 20 vuotta pidempään

5 yllättävää ruoka-ainetta, jotka tappavat seksihalut

Sisältö jatkuu mainoksen alla