Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Seitsemän prosenttia suomalaisista elää täysin seksittömässä parisuhteessa. Kerro omista kokemuksistasi!

”Neljästä yhteisestä vuodesta kolme olivat lähes seksittömiä, ja lopulta tajusin, että tukahdutettu seksuaalisuuteni tekee minut hulluksi. En ikinä pettänyt miestäni, mutta tunsin että sekoan, jos en enää koskaan saisi kokea intohimoa.

” Ymmärsin, että en voi olla onnellinen, jos seksiä ei ole ollenkaan.” 

Seksistä oli puhuttu, riidelty, käyty lääkärissä ja lopulta vaiettu, joten koin, että kaikki keinot oli käytetty. Mies vain ei halunnut seksiä kuin kerran kuussa painostuksen jälkeen. Yritimme kompromisseja, esimerkiksi kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa, mutta mies ei pysynyt sovitussa. Ymmärsin, että minulle seksi on niin tärkeä positiivinen voima elämässä, että en voi olla onnellinen jos sitä ei ole ollenkaan.” 

Näin kuvaili 32-vuotias nainen seksitöntä parisuhdettaan runsas vuosi Me Naisten kyselyssä. Hän ei ole ainut, joka elää seksittömässä suhteessa. Hiljattain tehdyn kyselytutkimuksen mukaan seitsemän prosenttia parisuhteessa olevista suomalaisista elää täysin seksittömässä suhteessa. Kyselytutkimukseen vastasi tuhat suomalaista. IRO Researchin tekemän tutkimuksen teetti intiimituote Vagisan.

Lapuan Kankureiden pyyhkeet on valmistettu Suomessa.
Lapuan Kankureiden pyyhkeet on valmistettu Suomessa.

Oletko sinä elänyt seksittömässä parisuhteessa – tai oletko parhaillaan sellaisessa? Vastaa jutun lopussa olevaan kyselyyn. Arvomme kaikkien asiallisesti vastanneiden kesken kaksi Lapuan Kankurit MERU-keittiöpyyhettä. Pyyhe on 100 % pestyä pellavaa ja se on kooltaan 48 x 70 cm. Palkinnon arvo on 33,80 euroa. Vastaa kyselyyn la 7.4.2018 mennessä.