Mitä liikkuu sellaisen miehen päässä, joka on harrastanut seksiä yli 200 naisen kanssa? Eero, 32, iskee seuraa baareista ja kammoaa sitoutumista.

Shutterstock

Miksi ei?

Perjantai 27.4. Mielenkiintoinen kuvio: tapaan baarissa kaksi ystävätärtä, joista molemmat ovat kiinnostuneita minusta. Näen tilanteessa hauskanpidon mahdollisuuden. Vihjailen tahallani törkeyksiä ja katson, miten naiset reagoivat. Kunnollinen heistä kiemurtelee ja paheksuu, toinen nauraa juuri sillä tavalla, että se tarkoittaa kyllä. En kuitenkaan jaksa maanitella kaksikkoa pahoille teille.

"Aloitin aktiivisen seksielämän parikymppisenä. Sen jälkeen olen ollut sekä parisuhteissa että sinkkuna.

Miksei nuori ihminen nauttisi elämästään? Uusien ihmisten tapaaminen on mukavaa, ja kun mukana on muutakin, tunne on kutkuttava. Seksi on sitä paitsi kivaa. Niin kivaa, että minulla on ollut suunnilleen kaksisataa seksikumppania, ehkä enemmän.

Olen sosiaalinen, ihan hyvännäköinen ja tapaan paljon ihmisiä niin ravintola-alan töissä kuin vapaa-ajallanikin. Jutut yleensä
tapahtuvat ilman, että tietoisesti haen niitä. Ehkä naiset ihastuvat karismaani. Osaan keskustella, olen kiinnostunut heidän jutuistaan ja tiedän monista asioista edes vähän.

Yleensä naiset pyytävät minua treffeille. En muista saaneeni pakkeja, mutta en myöskään lähesty, ellen näe naisen silmistä, että välillämme on jotain.

Saatan myös suostua treffeille, vaikka nainen ei aluksi vaikuttaisikaan kovin kiinnostavalta. Ensifiilikset voivat olla vääriä. Sitä paitsi uusien ihmisten tapaaminen opettaa elämästä, ei vain naisista. Nuorempana pyrin siihen, että tapaamiset johtaisivat aina seksiin. Nykyään olen laiskempi tekemään aloitteita ja flirttailemaan. Totta kai seksi on yhä hauskaa, muttei välttämättä päämäärä."

Itsevarmat naiset viehättävät

Tiistai 1.5. Baarissa tapaamani, minua kymmenen vuotta nuorempi tyttö on löytänyt puhelinnumeroni ja tekstailee nyt, että haluaisi tavata. Tunnen oloni setämäiseksi. Hän oli kyllä kiva ja nätti. Pitäisikö antaa mahdollisuus ja kestää kahden tuopin ajan keskustelua aiheista, jotka eivät kiinnosta minua lainkaan? Lopulta lupaan mennä.

"Olen vähän päälle kolmekymppinen, ja siinä on hyvät puolensa. Kaikki 20 ja 40 ikävuoden välillä käy. Kaksikymppisille olen kypsä ja kokenut, vanhemmille nuori ja vetreä.

Parikymppiset ovat tavallaan viehkoja. Heissä on viattomuutta ja elämänmyönteisyyttä, kun kolmekymppiset ovat usein jo kyynisiä ja elämän myrkyttämiä. Kuten tietysti minäkin. Harmi vain, etten osaa ottaa nuoria naisia kauhean tosissani. Tunnen itseni vampyyriksi, ja mieleeni juolahtaa häiritseviä
ajatuksia, kuten että käydessäni teknobileissä 1994 tuo tyttö opetteli lukemaan.

Ei ole mitään tiettyä naistyyppiä, johon aina lankeaisin. Persoonallinen tyyli viehättää. Olen seurustellut sekä tatuoidun ja lävistetyn että tuiki tavallisen näköisen naisen kanssa. Elämässä pitää olla vaihtelua, eikä voi tietää, mistä pitää, ellei kokeile vähän kaikkea.

Olen tyytyväinen siihen, että monet naiset ovat alkaneet käydä salilla. En innostu ylipainoisista, mutta ei langanlaihuuskaan houkuta. Pakarassa saa olla muotoa muussakin kuin leveyssuunnassa.

Se, miten nainen kantaa itsensä, on kauneutta tärkeämpää. On viehättävää, kun ihminen on tyytyväinen itseensä. Sitä paitsi ulkonäkö rapistuu iän myötä.

Naisten ulkonäköön liittyvät traumat ja ahdistukset ovat raivostuttavia. Ei ole mitään niin epä­seksikästä kuin se, että valot pitää sammuttaa, koska reisissä on selluliittia tai koska tissit ovat eri paria. Jotkut naiset ovat jopa häpeilleet häpyään. Se on tietysti runollisesti kutkuttavaa, mutta niin turhauttavaa. Oli kyseessä millainen pipari tahansa, mies joka ajattelee, että se on ruma, on homoseksuaali tai typerä."

En loukkaa ketään

Keskiviikko 2.5. Tänään eräs nainen tuli hakemaan paidan, jonka oli unohtanut luokseni. Ajattelin, että vierailu johtaa seksiin. Hän oli kuitenkin hiukan outo. Kysyin, mikä mieltä painaa, ja hän kertoi olevansa ihastunut johonkin mieheen.
Hymyilin ja toivotin onnea ja kaikkea hyvää. Hyvä kun kertoi, ettei mikään jää kaduttamaan. Onneksi minulla oli illaksi treffit vanhan tutun kanssa. Tulimme illan päätteeksi  minun luokseni, ja meillä oli loistoseksiä.

"Minulla on sekä seksisuhteita että naisseuraa, jonka kanssa käyn kahvilla tai vaikka taidenäyttelyssä. Välillä treffejä on monet viikossa, ja onpa joskus käynyt niinkin, että olen tavannut aamulla jonkun, päivällä toisen ja viettänyt yön kolmannen kanssa. En minä siitä ylpeä ole, mutta ei tilanteessa valittamistakaan ole. Tiedän, että moni mies olisi kateellinen.

Seksi on tärkeä osa elämääni. Aika vähän minulla on haluihini vaikutusmahdollisuuksia, kun ne ovat geeneihini sisäänrakennettuja. Seksi- ja irtosuhteet ovat minulle ok niin kauan, kun en loukkaa ketään tai pyöri varattujen tai liian nuorten naisten kanssa.

Kaikki kaipaavat läheisyyttä ja seksiä, ja minä haluan sitä mieluiten joka päivä. Pystyn olemaan ilman enintään viikon. Tosin niin on käynyt vain aikoina, jolloin olen ollut parisuhteessa. Viikon jälkeen olo alkaa olla niin holtiton,
että paineet on pakko purkaa keinolla tai toisella.

Monille miehille on ongelma, jos naisella on ollut paljon seksisuhteita. Minulle ei. Jos alkaisin seurustella, minua pikemminkin häiritsisi, jos kumppanilla olisi ollut hyvin vähän seksipartnereita. Miettisin, onko toinen vielä ehtinyt kokea tarpeeksi, ettei parin vuoden päästä tarvitse katua.

Voihan kaikenlaista tietysti yhdessäkin kokea – tärkeintä on, ettei seksistä tule liian arkista. Seksin pitäisi aina olla juhlaa."

Ahdistavat pilvilinnat

Lauantai 5.5. Eräs baarissa tapaamani nainen pommittaa tekstareilla ja Facebook-viesteillä miltei päivittäin. Hän on fyysisesti vetoava, mutta henkisesti meillä ei ole juurikaan yhteistä. Toisaalta hänelläkin taitaa olla mielessään pieni hauskanpito. Eläimiähän me kaikki olemme. Sitä paitsi usein seksi on loistavaa juuri sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa mitään vakavampaa ei voisi kuvitellakaan. Siksi suostun tapaamaan hänet uudelleen.

"Seksikumppanin luonteella ei oikeastaan ole merkitystä, kunhan ei  ole ihan vastenmielinen persoona. Henkisiä ominaisuuksia, kuten älykkyyttä, ei pelkkään seksiin tarvita. Olen harrastanut seksiä sellaisten naisten kanssa, joiden kanssa en voisi kuvitellakaan viettäväni kokonaista vuorokautta. Seksiä varten voi olla muita kiinnostavia ominaisuuksia – kuten että nainen on rikas ja korkeassa asemassa. Ovathan naisetkin kiinnostuneista univormuista, ei kyse ole sen kummemmasta.

Minulle on tärkeää, ettei seksiä harrasteta vääristä syistä. En halua, että kukaan suostuu kanssani seksiin siksi, että toivoo saavansa sitä kautta jotain enemmän. Jos seksikumppani etsii parisuhdetta tai kiintyy ja ihastuu, juttua on turha jatkaa. Toisaalta, minulla on tapana puhua asiat heti kättelyssä selviksi.

Varovaisuudestani huolimatta joskus on tullut tilanteita, joissa nainen on pettynyt kuvitellessaan minusta liikaa. Naiset alkavat
rakennella pilvilinnoja turhan helposti, vaikka rakkaustarinoita on vain elokuvissa.

Keskustelin hiljattain naispuolisen ystäväni kanssa siitä, miksi miehet eivät sano suoraan, jos heitä ei kiinnosta. Mutta eihän se nyt helppoa ole. On ikävää tuottaa toiselle pettymys.

Monesti jätän vain vastaamatta viesteihin, mutta joskus naiset 
tajuavat aika hitaasti, etten ole kiinnostunut. Se on vähän kiusallista."

Ei vielä kotileikkejä

Sunnuntai 6.5. Näen kuntosalilla toistuvasti naisen, jonka kanssa minulla oli pieni säätö vuosi sitten. Hän on kaunis ja ihana mutta haluaisi alkaa leikkiä kanssani kotia. Minulla on liikaa tekemistä siihen, eikä hän pystyisi koskaan ymmärtämään minua ja unelmiani. Muuten olisimme voineet olla oikein hyvä ja näyttävä pari.

"Erosin pitkästä suhteesta muutama kuukausi sitten. Sen jälkeen tuntui, ettei minulla ole mikään kiire vakiintua. En tarkoita, ettenkö olisi parisuhdeihminen. Olen seurustellut ison osan elämästäni, ja kun olen jonkun kanssa, suhde on minulle tärkeä: nautin siitä, olen rehellinen enkä petä. Sitten kun
aika on kypsä, haluan taas jakaa elämäni jonkun kanssa.

Ihastun – saati rakastun – tapailemiini naisiin harvoin. Rakastuminen on oikeastaan mysteeri minulle. En tiedä, olenko koskaan kokenut sitä. Muutenkin tuntuu, että rakkautta ylistetään liikaa, ja odotukset vastaavat todellisuutta vain harvoin.

Kun tapaan uuden ihmisen, arvioin, voisiko hänen kanssaan
kehittyä jotain enemmänkin. Ihastumista koetan tietoisesti välttää. Välillä, jos olen jonkun kanssa samalla aaltopituudella, mietin, miksen voisi vain heittäytyä. En kuitenkaan olisi vielä parhaimmillani uudessa suhteessa.

Tylsyyksissäni olen kokeillut myös nettideittailua vaihteluksi baaripokailulle. Joku vertasi, että se on kuin hakisi kirjastosta kirjaa osaston perusteella, kun voisi valita sikin sokin olevasta kellarista kansikuvan perusteella. Minusta jälkimmäinenkin kuulostaa mielenkiintoiselta, ei kaikesta tarvitse tehdä tilastotiedettä.

Itse tapasin netissä muutaman miellyttävän mutta minulle väärän tyypin. Epätoivo ja katkeruus paistoivat läpi jo monista, varsinkin vanhempien naisten ilmoituksista. Useat myös hakivat 'sitä oikeaa'. Minua ajatus määrätietoisesta parisuhteen hakemisesta ahdistaa. Miten voisin lähteä treffeille naisen kanssa, joka avoimesti sanoo, ettei halua tapailla miehiä muuta kuin hääpuvun valitseminen mielessään?"

Kaikki seksikerrat eivät jää mieleen niiden upeuden takia.

Kysyimme syksyllä menaiset.fi:n lukijoilta, millaista on huono seksi. Vastausten perusteella voisi sanoa, että huono seksi on pelkästään sitä itseään. Touhusta puuttuu intohimo, toisen huomioon ottaminen ja kaikki lämpö.

”Huono seksi on pakkopullaa, joka ei tunnu henkisesti miltään”, 29-vuotias nainen kiteytti kyselyssämme.

Lue lisää: Pornon jäljittelyä, mekaanista jynkytystä – 10 naista kertoo, millaista on huono seksi

Pyysimme lukijoitamme myös kertomaan, millainen heidän kaikkien aikojen huonoin seksikokemus oli. Moni kertoi katuvansa yhden illan juttuja ja känniseksiä. Jotkut kertoivat, että jälkikäteen ajateltuna kaikki seksi entisen kumppanin kanssa oli ollut surkeaa.

Tällaiset seksikokemukset kyselyyn vastanneita kaduttivat:

  1. ”Yhdenillanjuttu jonka aamuna kumpikaan ei muistanut toisen nimeä. Toisen luota oli pakko kävellä nolona katukyltin alta, että tietää, mihin taksin pitäisi tulla.” Nainen, 51
  2. ”Huonoin seksikokemus oli ihan liian nopeaa soheltamista. Se tapahtui tyypin kanssa, jota tapailin aikoinaan. Touhu kesti valehtelematta vain puoli minuuttia, jos sitäkään. Suhde loppui sekin lyhyeen.” Nainen, 34
  3. ”Tyyppi kosketteli minua niin kovakouraisesti, että piti melkein estellä. Hän ei osannut kuunnellut toiveita hellästi koskettelusta, vaan vakuutteli, että tykkään kuitenkin. Aamuyöllä heräsin, että hän yritti tulla sisääni. Kokemus oli kaikin puolin epämiellyttävä.” Nainen, 30
  4. ”Kumppani tuli minuutissa, enkä tuntenut sen aikana mitään. Aktin jälkeen hän sanoi, että on pahoillaan ja lähtee pois, jotta voin hoidella itse itseni. Törkeää! Kokemus kadutti. Emme nähneet enää sen jälkeen. Hän laittoi kyllä viestiä, mutta minä en vastannut.” Nainen, 30
  5. ”Huonon seksikokemus oli yhdenyönjutun kanssa. Hän olisi sänkyyn mennessä halunnut, että ajelen häpykarvani. En todellakaan ajele vain yhden illan takia, haloo.” Nainen, 35
  6. ”Kumppanin kanssa ei ollut mitään esileikkiä. Hän vain makasi ja halusi minun tekevän kaiken työn. Hän ei kuunnellut yhtään toiveitani. Lopuksi käskin häntä hoitelemaan itsensä muualla ja aloin nukkua. Myöhemmin selvisi, että tyyppi oli varattu, vaikka olimme tapailleet jo hetken aikaa. Se oli todellinen pohjanoteeraus.” Nainen, 27
  7. ”Friends with benefits -tyyppisessä suhteessa tyyppi keskittyi aina vain itseensä. Hän laukesi aina liian nopeasti – monesti jo ennen kuin ehdimme edes ottaa vaatteita pois. Kun hän oli saanut orgasmin, hän meni suihkuun ja katsomaan telkkaria jättäen minut yksin sänkyyn makaaman. Ei kiitos sellaista enää koskaan.” Nainen, 32
  8. Eräs yhden illan juttuni otti kondomin salaa pois ja laukesi sisälleni. Se oli erittäin sikamaista, itsekästä ja vastuutonta käytöstä. Samainen kumppani oli itsekäs seksissä muutenkin.” Nainen, 32
  9. ”Eksäni oli manipuloiva narsisti. Hän laittoi pornon pyörimään ja suunnilleen ilmoitti, milloin haluaa saada orgasmin. Oma innostus ei tietenkään ollut huipussaan, joten seksistä ei tullut mitään. Toinen syytti minua siitä, että kaikki oli huonosti. Kaikki oli aina minun syytäni. Rakkaudettomuus ja intohimottomuus oli turhauttavaa ja satutti.” Nainen, 24
  10. ”Entinen aviopuolisoni ei ollut kiinnostunut seksistä tai minusta suhteemme viimeisenä vuonna. Hän kuitenkin tiesi minun olevan hyvin seksuaalinen, joten hän ikään kuin alistui seksiin kanssa. Se oli kammottavan pakotettua. Viimeisen seksikertamme jälkeen oloni oli nöyryytetty ja itkuinen. Naisellisuuteni oli poljettu pohjamutiin. Erosimme sen jälkeen.” Nainen, 54
Nollatoleranssi

”Erittäin sikamaista ja vastuutonta käytöstä” – naiset kertovat seksikerroista, jotka olisivat kernaasti saaneet jäädä välistä......

Onneksi kaikki miehet, eivät ole tunteettomia narsisteja, kuten eivät kaikki naisetkaan. On vielä ihmisyyttä, empatiaa ja aitoa välittämistä, kaikki alkaa itsestä ja huono energia kaikkoaa, kuin vesi hanhen selästä, kun on vahvasti oma itsensä.
Lue kommentti
Vierailija

”Erittäin sikamaista ja vastuutonta käytöstä” – naiset kertovat seksikerroista, jotka olisivat kernaasti saaneet jäädä välistä......

Tämä kommentti naiseuden polkemisesta pohjamutiin... vaikuttaa siltä, että naisen itsetunto on hyvin vahvasti sidoksissa seksuaalisesti halutuksi tulemiseen. Pitääkö miehen tuntea tästäkin huonoa omaatuntoa, jos nainen vaan lakkaa kiihottamasta esimerkiksi fyysisten syiden takia? Esimerkiksi vastenmielisen voimakkaan lihomisen ja itsestään piittaamasta lakkaamisen takia?
Lue kommentti

Vantaalaiset Maija ja Niko löytävät parinvaihdosta kiinnostuneita kumppaneita netistä. – Minun ei tarvitse käydä vieraissa, koska vaimo hoitaa vieraat minulle.

Vantaalaiset, nelikymppiset Maija ja Niko ovat olleet puolisen vuotta parinvaihtajia. Kahden lapsen ja 17 yhdessä vietetyn vuoden jälkeen pari huomasi, että heistä oli tullut vain ystäviä. He päättivät, että yhteinen kipinä pitäisi palauttaa, ja keksivät, että se onnistuisi harrastamalla seksiä toisen seurustelevan pariskunnan kanssa.

– Olin aiemmin pettänyt Nikoa ja aiheuttanut hänelle mielipahaa. Emme silti kumpikaan toivoneet eroa. Aloimme keskustella haluistamme perin pohjin ja mietimme yhdessä, mikä ratkaisu meille voisi toimia. Ensin pohdimme kolmen kimppaa, mutta lopulta Niko ehdotti parinvaihtoa, Maija kertoo.

”Kyllä minä etukäteen pohdin, tuntuisiko pahalta nähdä oma vaimo vieraan kanssa.”

– Kyllä minä etukäteen pohdin, tuntuisiko pahalta nähdä oma vaimo vieraan kanssa. Mutta päätin, että katsotaan ja kokeillaan. Nyt ajattelen, että kun näen vaimoni nauttivan seksistä toisen kanssa, nautin itse, Niko jatkaa.

Seuraa netistä

Maija ja Niko lähtivät etsimään seuraa suomalaisilta maksullisilta parinvaihtonettisivuilta. Niissä jokainen pari esittelee itsensä ja listaa seksuaaliset mieltymyksensä. Maijan ja Nikon mukaan sivustoilla on satoja pariskuntia ja toiveita kesymmistä mieltymyksistä kovan luokan SM-harrastajiin.

Maijalle ja Nikolle on tärkeää, että ennen parinvaihtotapaamista he puhuvat parin kanssa puhelimessa ja näkevät näistä kuvan.

– Kerran minulle soitti mies, joka oli hirveässä kännissä. Jutellessa kävi ilmi, ettei hänellä edes ollut kunnollista suhdetta. Mieluummin selvitän nämä asiat etukäteen, ettei varsinaisessa tapaamisessa tule yllätyksiä. Muuten kaikki on mennyt hyvin, Maija sanoo.

”Tuttujen kohtaaminen ei pelota, samalla asiallahan he liikkuvat kuin mekin.”

Maija työskentelee toimistosihteerinä ja Niko ylempänä toimihenkilönä. Heitä ei pelottanut, että seuraa etsiessä netissä tulisi vastaan pomo tai muu tuttu. Itse he eivät esiinny sivustoilla omilla kasvoillaan, mutta lähettävät kuvan pyydettäessä.

– Tuttujen kohtaaminen ei pelota, samalla asiallahan he liikkuvat kuin mekin. Yksi lähellämme asuva vanhempi pariskunta siellä olikin. Emme kuitenkaan halua olla tunnistettavia, sillä netissä ei koskaan voi tietää, kuka kuvia katsoo. Ja kuvia noilla sivustoilla kyllä näkee, ei tosin kasvoista.

Eka kerta

Ensimmäinen parinvaihto oli Maijan ja Nikon mukaan kutkuttava kokemus. Niko kertoo, että koko edeltävä viikko meni kuin siivillä, kun hän odotti yhteistä sovittua tapaamista. Toinen pari tuli heidän luokseen ja vietti heidän kotonaan kuusi tuntia. Ensimmäiset tunnit pariskunnat tosin vain juttelivat keskenään ja tutustuivat.

– Keskinäinen kemia toisen parin kanssa on meille tärkeää. Haluamme nauttia heidän seurastaan muutenkin kuin sängyssä. Emme myöskään halua harrastaa seksiä sulkeutumalla eri asuntoihin vaimot vaihtoon -meiningillä, vaan haluamme olla kaikki yhdessä samassa tilassa. Eri huoneissa voimme kyllä olla.

Kohtaamisille on parinvaihtoa välittävillä nettisivuilla kirjattu tarkat pelisäännöt: jos kesken kaiken alkaa kaduttaa, seksiä ei ole pakko harrastaa. Ei tarkoittaa aina ei. Yhteiset pelisäännöt luovat keskinäistä luottamusta varsinaiseen tilanteeseen.

”Minut saa sitoa, mutta vain Niko.”

– Minut saa sitoa, mutta vain Niko. Ja hänen pitää pysyä koko ajan kanssani samassa huoneessa. Jos hän lähtisi, kun olen sidottuna, tuntisin oloni liian turvattomaksi, Maija huomauttaa.

Maijan ehto on sekin, että toinen nainen on bi, tai ainakin utelias kokeilemaan seksiä naisen kanssa, sillä Maija itse kaipaa sitä. Nikolla ei ole vastaavia mielihaluja miehiä kohtaan.

– Minulla ei kuitenkaan ole mitään sitä vastaan, että katsomme, kun naiset ovat keskenään.

Vakiparin kanssa

Ensimmäistä paria Maija ja Niko eivät ole enää tavanneet, mutta seuraavan parinvaihtotapaamisen kautta löytynyttä pariskuntaa he ovat nähneet useamman kerran. Maija ja Niko kutsuvat heitä jo vakiparikseen. Tapailu alkoi niin, että Maija meni ensin vain kahvittelemaan ja juttelemaan parin kanssa.

– Heidän toiveensa oli, että harrastamme seksiä omien tuttujen kumppaneidemme kanssa samassa tilassa. Aloitimmekin niin, mutta lopulta tilanne johti luontevasti siihen, että sekoituimme.

Maija ja Niko näkisivät vakipariaan mieluusti enemmänkin, mutta ruuhkavuosien ja vuorotyön takia tapaamisia on haasteellista järjestää. Lapset ovat silloin hoidossa muualla.

”En suosittelisi parinvaihtoa entuudestaan tutuille ystäväpariskunnille.”

Seksin lisäksi parinvaihto on vastannut myös ystävänkaipuuseen. Maijalla ja Nikolla ei ole lähipiirissään ystäväpariskuntia, joita he tapaisivat säännöllisesti.

– En suosittelisi parinvaihtoa entuudestaan tutuille ystäväpariskunnille, siinä voisi äkkiä loppua ystävyys, Niko huomauttaa.

Pari tiedostaa myös, että moni pitää heidän ratkaisuaan normien vastaisena.

– Olen kuullut ihmisten puhuvan, että parinvaihto on kuvottavaa, inhottavaa huoraamista. Se lähinnä huvittaa. Meidän tyylistämme ei tarvitse tykätä, mutta ei se keneltäkään ole pois, jos tämä sopii meille, Maija pohtii.

– Emme riko lakia, loukkaa muita tai pahoita kenenkään mieltä, joten ei tässä ole mitään perverssiä, Niko sanoo.

Äijäporukka hiljaiseksi

Parinvaihto on Maijan ja Nikon mukaan tuonut heidän elämäänsä pelkästään positiivisia asioita. Suhteeseen on löytynyt toivottu kipinä, ja hyvä olo säteilee kaikkeen tekemiseen. He kuitenkin painottavat, että ovat vasta kokemuksensa alussa.

Pari on puhunut mieltymyksistään tuttavapiirissä aikuisten kesken. Niko pääsi häkellyttämään myös miesvaltaisen työporukkansa.

– Vanhemmat äijät heittivät töissä keskenään pettämisläppää. Minä huomautin, ettei minun tarvitse käydä vieraissa, koska vaimo hoitaa vieraat minulle, Niko nauraa.

Maija on ollut pariskunnasta aina avomielisempi. Jo ennen nykyistä ratkaisua hän on antanut Nikolle luvan pettää, jos tämä sitä haluaa.

”Vakava suhde on eri asia kuin irtoseksi.”

– Olen sanonut, ettei minua haittaa, jos vaikka työmatkalla käyt toisessa kolossa. Tunteita ei kuitenkaan saa sekoittaa peliin, sillä vakava suhde on eri asia kuin irtoseksi, Maija huomauttaa.

Pettäminen ei ole kuitenkaan koskaan houkutellut Nikoa.

– Olen aiemmin ollut konservatiivisempi ja ajatellut, että seksi kuuluu vain parisuhteeseen. Mutta kun olen asiaa tosissani pohtinut, olen oppinut tajuamaan, mitä minä itse oikeasti haluan. Ei minun ole pakko noudattaa yleisiä normeja. Sen ymmärrettyäni meillä menee paremmin kuin koskaan, nautimme elämästä ihan uudella tasolla, Niko iloitsee.

Maijan ja Nikon nimet on muutettu.

AmiNoa

Parinvaihto pelasti Maijan ja Nikon suhteen: ”Kun näen vaimoni nauttivan seksistä toisen kanssa, nautin itse”

Kt: "Silloin kun asiat on ok ja kaikki tyytyväisiä niin ero ei ole lopputulos." Kuin omasta suustani pari vuotta sitten... Uskoimme ja uskottelimme itsellemme ja toisillemme, ettei sovittu seksi muiden kanssa vaaranna parisuhdetta. Toisin kävi, kaikki mitä se nosti pintaan oli liikaa vaikka kuinka tahdoimme toisillemme vain hyvää, teimme parhaamme ja olimme omasta mielestämme kypsiä ja analyyttisiä. Tämä rakkaudella varoituksen sanasena sinulle, vaikka oletkin aikuinen ihminen. Sanottakoon...
Lue kommentti
Kt

Parinvaihto pelasti Maijan ja Nikon suhteen: ”Kun näen vaimoni nauttivan seksistä toisen kanssa, nautin itse”

sinnesuntännejatakaisin kirjoitti: Kas kummaa. Miehet katsovat kun naiset puuhaavat keskenään mutta miehet ovat miehekkään heteroita, joopa joo. Pornosivuilta kopsattuja tarinoita. Ei muuten ole. Ihan itse olen haastattelun mieheni kanssa antanut. Ja tänäänkin oli erinomainen tapaaminen toisen parin kanssa. Joku taitaa olla vaan vähän kateellinen ;)
Lue kommentti