Me Naiset
|
Marjut Laukia
Nypimme karvoja kehoistamme yksi kerrallaan, mutta ajatus seksistä joka ilta kuulostaa hullulta. Missä on logiikka? kysyy bloggari. Kuva: Shutterstock
Nypimme karvoja kehoistamme yksi kerrallaan, mutta ajatus seksistä joka ilta kuulostaa hullulta. Missä on logiikka? kysyy bloggari. Kuva: Shutterstock

Vartti seksiä päivässä kuukauden ajan, kuulostaako pahalta?

Monet varmaan muistavat internetissä levinneen "seksitaulukon", jonka avulla mies tuskaili seksin puutetta parisuhteessaan. Se ei varsinaisesti ratkaissut suhteen ongelmia.

Nyt Huffington Post kertoo bloggari Megan Conleysta, joka on ottanut päinvastaisen lähestymistavan seksielämään. Hänen blogipostauksensa "Viisi syytä harrastaa miehesi kanssa seksiä joka päivä" kannustaa heivaamaan tekosyyt ja käyttämään vartin päivässä parisuhteen hyväksi – joko harrastamalla seksiä tai ylipäätään viettämään intiimiä aikaa yhdessä.

Bloggarille ja hänen aviomiehelleen Rileylle oli käynyt kuten monille muille. Ensin seksiä oli paljon, mutta suhteen edetessä ja perheen kasvaessa seksi ja läheisyys vähenivät. Megania häiritsi eniten, ettei kahdeksan päivän putki vailla kosketuksia edes harmittanut häntä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Treenaan joka ikinen päivä. Menen zumbaan ja nöyryytän itseäni 45 naisen edessä joka päivä, koska olen päättänyt, että kehoni ansaitsee sen ja haluaisin pukeutua joskus uimapukuun. Joten miksi en voi antaa 15 minuuttia päivässä parisuhteelleni? bloggari kysyy Huffington Postin haastattelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siitä se ajatus sitten lähti, ja aviomies otti mielellään vastaan haasteen seksistä joka päivä kuukauden ajan.

– Joskus se kesti vartin, joskus useita tunteja, ja se oli fantastista.

Säännöllisempi seksi paransi suhdetta fyysisesti mutta myös tunnetasolla. Kun Meganin isä kuoli helmikuussa, asiaa oli helpompi käsitellä, koska keskusteluyhteyskin oli kehittynyt aiempaa paremmaksi.

– Kun koin seksin jonakin, joka vahvisti suhdettani, siitä tuli paljon kiinnostavampaa minulle.

Lue myös:

Tämä bloggari tienaa 6 miljoonaa vuodessa

Lue ja nauti: 7 parasta seksikirjaa viikonlopuksi

Girls-tähti Lena Dunham neuvoo: Näin lopetat huonon seksin harrastamisen

Tästä perheriidat johtuvat: Hirveä nälkä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla