Me Naiset
|
Alina Koskela
”Näin netissä tämmösen vinkin, että...” Kuva: Shutterstock
”Näin netissä tämmösen vinkin, että...” Kuva: Shutterstock

Seksikokeilu vaikutti hyvältä idealta, mutta lopulta käteen jäi syvä järkytys, mies kertoo.

Kokeileminen virkistää mieltä ja kehoa – mutta ei aina. Seksuaaliterapeutti Sari Eronen on kertonut Me Naisten haastattelussa, miten joskus fantasian toteuttaminen kaduttaakin pareja jälkikäteen. 

Karvas jälkimaku jäi myös miehelle, joka kirjoitti kokemuksestaan Me Naisten keskustelupalstalle. Mies oli lähtenyt laivaristeilylle vaimonsa kanssa, ja yhdessä oli etukäteen puhuttu, että seksiin voisi ottaa mukaan ulkopuolisen henkilön. Seksuaaliterapeutin mukaan kyse on niin kutsutusta pettämisfantasiasta (eng. cuckolding fetish): siinä ihminen kiihottuu seksuaalisesti siitä, kun hän saa katsella puolisonsa harrastavan seksiä jonkun toisen kanssa, eli puoliso ”pettää” häntä luvan kanssa.

– Pettämisfantasiassa ihmisiä kiihottaa maku kielletystä hedelmästä, seksuaaliterapeutti Sari Eronen kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laivaristeilyllä mies ja hänen vaimonsa tapasivat noin 20-vuotiaan miehen, jonka kanssa he kävivät juttusille. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Lopulta vaimo alkoi vähän lähentelemään miestä. Jossain kohtaa mä itse kysyin suoraan, että haluisko se harrastaa seksia vaimoni kanssa, ja kaveri vastasi myöntävästi, mies kertoo.

”Sen jälkeen mies puki nopeasti päälleen.”

Miehen mukaan vaimo ja tuntematon mies lähtivät edeltä hyttiin, ja aviomies itse saapui paikalle hiukan myöhemmin. Miehen saapuessa vaimo ja vieras mies olivat riisuuntuneet ja makasivat sängyllä suudellen. Aviomies sanoi, että hänestä ei tarvitse välittää, hän halusi vain katsella.

Eronen kertoi aiemmin Me Naisten haastattelussa, että ihmisten kiinnostus pettämisfantasiaan voi johtua halusta testata kumppania: kuinka sitoutuneita ollaan ja kuinka pitkälle ollaan valmiita menemään. Seksuaaliterapeutin kokemuksen mukaan naiset ovat miehiä kiinnostuneempia katselemaan kumppaniaan toisen kanssa.

Mieskin kertoo nauttineensa katselusta aluksi, mutta jossain vaiheessa tilanne alkoi tuntua kurjalta. Häntä järkytti myös se, ettei vieras mies käyttänyt lainkaan ehkäisyä.

Lopulta aviomies pyysi pari lopettamaan ja vierasta miestä poistumaan. 

– Sen jälkeen mies puki nopeasti päälleen ja lähtiessään virnuili, mies kertoo.

Laivamatkan jälkeen suhde ei ollut enää ennallaan. Sari Erosen mukaan henkinen krapula johtuu usein puhumattomuudesta.

– Pariskunnat ovat vielä niin kiinni normeissa, että seksiä kolmannen osapuolen kanssa kannattaa harkita pitkään ja puhua tilanne täysin auki, Eronen sanoo.

Kerro meille oma kokemuksesi: oletko yrittäny piristää sinun ja kumppanisi seksielämää, mutta hyvältä vaikuttanut idea menikin mönkään?  Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten artikkelissa.

 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
klaus

No jos vaimo noin innokkaasti ehdotukseen suostui niin kannattaa varmaan etsiä fiksumpi vaimo. Todennäköisesti tekisi saman sulta salassakin ilman lupaa. Selvästi yksi ei hänelle riitä ja mikäli suhde ylipäätään tarvitsee tuollaista on silloin suhde jo muutenkin loppusuoralla.

Freya Snow

"– Pariskunnat ovat vielä niin kiinni normeissa, että seksiä kolmannen osapuolen kanssa kannattaa harkita pitkään ja puhua tilanne täysin auki, Eronen sanoo."

Tosi oudosti sanottu! Tässä lähdetään siis oletuksesta, että johonkin todella häiriintyneeseen ollaan ikään kuin menossa ja että se olisi ikään kuin kansan tavoite, vaikkei suurin osa koe rietastelua hyvänä ja normaalina ja kärsii siitä.

Olisi parempi vaan sanoa, ettei tämmöinen useamman ihmisen sekoilu ole hyväksi kenellekään. Satuttaa pelkästään ja rikkoo suhteet. Tämmöistä sekoilua kun glorifioidaan niin onnettomia ihmisiä siitä tulee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla