Aiemmin vain miesten kanssa ollut Hannah kertoo, että ensimmäinen seksikerta naisen kanssa oli mieltä avaavaa. Oletko sinä kokenut ”toisen ekan kerran”? Vastaa kyselyyn. 

”Ennen kaikkea seksi naisen kanssa nosti kosketuksen aivan uudelle tasolle. Tuntui niin hyvältä tulla kosketelluksi ja koskettaa toista.”

Näin kuvailee Hannah Jane Parkinson ensimmäistä seksikokemustaan naisen kanssa kolumnissaan The Guardianissa.

Hän nimeää ensimmäisen kertansa naisen kanssa ”toiseksi ekaksi kerraksi”. Ensimmäinen kerta saman sukupuolen kanssa ravisteli Hannahin käsityksiä seksielämästä perusteellisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ensimmäiseen kertaan liitetään usein paljon odotuksia ja paineita. Sitä saatetaan myös mystifioida. Osalle kokemus on mieluisa, toiselle vähemmän mukava, mutta joka tapauksessa suurin osa muistanee oman ensimmäisen seksikokemuksensa. Hän oli aikaisemmin harrastanut seksiä vain miesten kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hannah kuvailee todellista ensimmäistä kertaansa nihkeäksi ja hätäiseksi. Hän menetti neitsyytensä teininä kotibileissä.

Toista ensimmäistä kertaa Hannah ei ollut sen kummemmin suunnitellut, eikä edes aavistanut, että sellainen sattuu kohdalle. Naiset olivat molemmat ensikertalaisia oman sukupuolen kanssa.

– Olin tuntenut tämän naisen noin kuukauden ja meistä oli heti tullut erottamattomat. Olin pussannut aiemminkin naista, mutta hänen kanssaan olimme synkassa, Hannah kirjoittaa.

Seksi naisen kanssa oli molemminpuolista koskettelua, ja se oli Hannahille mieltä avaava kokemus.

Oletko sinä kokenut kaksi ekaa kertaa? Kerro meille kokemuksestasi alla olevassa kyselyssä.  Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla