Me Naiset
|
Marjut Laukia
Ei nousta ihan vielä, eihän? Kuva: Shutterstock
Ei nousta ihan vielä, eihän? Kuva: Shutterstock

Aamu on mainiota aikaa lemmenleikeille.

Etkö ole aamuihminen? Aamuseksi on mahdollisuutesi tulla sellaiseksi. Jos sängystä nouseminen tuntuu mahdottomalta, kannattaa lähestyä asiaa uudelta kantilta. Miksi ylipäänsä kiirehtiä, kun aamun voi viettää nautinnollisemminkin?

Bustle-sivusto hehkuttaa aamuseksin mahtavuutta, eikä syyttä. Seksiä pidetään aktiviteettina, jota useimmat harrastavat iltaisin tai öisin, juuri ennen nukkumaanmenoa – siitä huolimatta, ettei ilta edes ole kaikille se paras aika virittäytyä eroottiseen tunnelmaan. Seksistä voi olla vaikea syttyä, kun keho ja mieli alkavat jo painua yöpuulle.

Mutta aamu, se se vasta on mainiota aikaa intiimille kanssakäymiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Bustle on listannut tieteelliset ja vähemmän tieteelliset syyt, joiden takia kannattaa ainakin kokeilla, olisiko itsestä aamusekstaajaksi. Jep, seksi aktivoi aivoja sekä rentouttaa ja takaa ihanan uuden päivän ja iloisen mielen. Aamuseksi on myös kätevää, koska olette valmiiksi sängyssä, ettekä ole vielä uppoutuneet mihinkään muihin puuhiin – kerrankin tv-sarjaputki ei tule sinun ja seksielämäsi väliin. Erityisen kivaa seksi on viikonloppuaamuisin, kun ei ole kiire minnekään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se, mikä tekee aamuseksistä niin ylivetoa, liittyy nimenomaan unenpöppöröisyyteen, jota illan virkut ja monet muutkin kokevat juuri herättyään. Jos oudot äänet, hajut ja tietoisuus oman keskivartalonsa jokaisesta ihopoimusta normaalisti estävät totaalisen rentoutumisen seksin aikana (Kuka idiootti valitsi peilistä tehdyt kaapinovet makuuhuoneeseen?), aamupöhnässä niitä tuskin huomaa – ja mitä estottomampi olo, sitä parempaa seksiä.

Aamulla harrastettu seksi myös vapauttaa illan seksipaineista. Jos olo on päivän jälkeen rättiväsynyt, kumppanin viereen voi vain nukahtaa hyvällä omallatunnolla. Tai jos virtaa riittää vielä päivän toiseen kierrokseen, antaa mennä vain.

Lue myös:

Mummo harrasti seksiä 3000 miehen kanssa – koko ajan ”onnellisesti naimisissa”

Uusi tapa hoitaa suhdetta: seksidieetti

Suosikkijuontajan seksivinkit: vietteli puolisonsa sähkömieheksi tekeytyneenä

Sisältö jatkuu mainoksen alla