Me Naiset
|
Me Naiset
Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Seksi on tuttu juttu jokaiselle, mutta pieni muistutus ei ole ikinä pahitteeksi.

Kiitos elokuvien, moni seksuaalisesti kokematon kuvittelee, että seksikokemus vain tippuu taivaasta. Että joku himokas ja kuuma tyyppi vain ottaa kädestä ja vie sänkyyn. Ja kokemus on tietenkin paras maailmassa.

Cosmopolitan listasi 22 asiaa, joita kukaan ei kerro seksistä. Valitsimme niistä kahdeksan, joiden suhteen aikuisetkin voivat kaivata muistutusta.

1. Et ehkä ikinä tule saamaan orgasmia kuin tietyllä tavalla tai tietyssä asennossa. Ja se on ihan okei. Niin sinut on rakennettu. Jos et puhu asiasta ääneen, asia ei ehkä ole enää ihan okei, koska joudut luultavasti salailemaan tarpeitasi tai näyttelet miellyttääksesi seksikumppaniasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Moni seksiasennoista tuntuu ikävältä polvissa. Vaikka se perinteinen takaapäin. Onneksi polvikipuja voi lievittää esimerkiksi tyynyillä. Eikä seksiasennosta toiseen vaihtaminen suju välttämättä sulavasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Seksi on edelleenkin parempaa selvänä. Ehkä et olekaan kadottanut halujasi, olet vain sekstaillut liikaa maistissa.

4. Liukastusvoiteen käyttö voi olla hauskaa, vaikka et sitä tarvitsisikaan. Se on vähän kuin yksi seksivälineistä – siis piristävä lisä sänkyyn!

5. Jos olet huonossa kunnossa fyysisesti, seksikin on haastavampaa. Tai saatat joutua valitsemaan vain tietynlaisia asentoja. Hyvä kunto helpottaa seksin harrastamista. Samalla tavoin myös suuri määrä liikakiloja voi vaikeuttaa sekstailua.

6. Seksi voi kestää liian kauan. Alapääsi saattaa vahingoittua. Tämänkin takia liukastusvoiteen käyttö on suositeltavaa.

7. Harva hempeilee romanttisesti sängyssä seksin jälkeen. Sen sijaan tutkimuksien mukaan niin pitäisi tehdä, koska pariskunnat, jotka halailevat ja suukottelevat seksin jälkeen, ovat tyytyväisempiä suhteeseensa ja seksielämäänsä.

8. Alistuminen sängyssä ei tarkoita sitä, että alistuja haluaisi tulla kohdelluksi samalla tavalla myös arjessa. Samalla tavoin sängyssä dominoiva ei välttämättä ole pomoainesta.

Lue myös:

Mitä tehdä, kun seksi vain jää? Neljä vinkkiä

Rakkautta kuukautisten aikaan – testasimme seksitamponin tositoimissa

Mies, nainen, haluaisitko seksiä juuri nyt?

Sisältö jatkuu mainoksen alla