Varaa aikaa seksiin myös arjessa. Kuva: Shutterstock
Varaa aikaa seksiin myös arjessa. Kuva: Shutterstock

Kesälomalla sutinaa piisaa, mutta arki on yhtä pitkää kuivaa kautta. Kuinka säilyttää kesän seksitahti arjessa? Nappaa tästä parhaat vinkit.

1. Seksi ennen kotitöitä

Seksi on liian usein tärkeysjärjestyksessä hännillä. Päättäkää, että seksi tulee ennen tiskaamista, imurointia tai pyykinpesua. On luultavasti mukavampi tiskata jälkihehkuissa kuin velvollisuudentuntoisena heti työpäivän jälkeen.

2. Seksiä luoviin kellonaikoihin

Seksituokion merkkaaminen kalenteriin voi tuntua masentavalta. Jos aikataulutatte seksin poikkeaviin kellonaikoihin, aikojen sopiminen ei välttämättä tunnu ankealta. Miten olisi yhteinen suihku aamulla, lounasmambo kotona tai after work –seksi kello viisi? Kumppani tuskin pahastuu myöskään nopeasta herätyksestä aamuyöllä, jos herätyksen syynä on se, kuinka kovasti tekee mieli.

3. 20 minuuttia riittää seksiin

Hyvä seksi ei tarkoita tunnin sessiota. Hommat voi hoitaa nopeasti, kun kumpikaan ei odota kynttiläviettelyä ja pitkää esileikkiä. Nopea seksi voi olla esimerkiksi kiireisten ja pikkulasten väsyneiden vanhempien pelastus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Pitäkää hauskaa myös sängyn ulkopuolella

Seksi tuskin säkenöi, jos arkeen ei kuulu ollenkaan leikkisyyttä ja hauskoja hetkiä sängyn ulkopuolella. Pidä huolta siitä, että nauratte kumppanisi kanssa yhdessä jollekin asialle joka päivä. Naurun aihe voi olla mitä vain, esimerkiksi telkkariohjelma tai sarjakuva. Parasta on, jos otatte toisenne huomioon jollain mukavalla eleellä heti aamulla. Älä siis unohda pussata rakastasi ennen töihinlähtöä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Seksissä pitää tapahtua uutta

Sama lähetyssaarnaaja-asento vuodesta toiseen tylsistyttää luultavasti jokaisen. Motivaatio ja viehätys seksiin pysyy yllä, jos kokeilette aika ajoin jotain uutta. Arki-iltanakin riittää energiaa, jos päivän aikana miettii, että ”meillä on kuumottavia uusia juttuja sängyssä”.

6. Fantasioita tekee mieli paljastaa, kun tuntee olevansa turvassa

Riidat on tärkeää selvittää, vaikka olisi kiire. Jos jokin asia hankaa tai et tunne olevasi turvassa ja hyväksytty, haluista tuskin tekee mieli kertoa. Nosta siis kissa pöydälle ja selvitä ongelmat mahdollisimman pian, ainakin ennen nukkumaanmenoa. Palkintona voi olla sovintoseksiä.

7. Pukeudu kuumottaviin pikkuhousuihin

Pitkässä suhteessa tulee helposti ajateltua, että toisen kaikki paikat on jo tullut nähtyä niin moneen kertaan, ettei viettelyyn ole enää mitään tarvetta. Väärin! Kuumat alusvaatteet ja kaunis vartalo on kuumaa ja kaunista aina. Arkena ei tarvitse pukeutua kolmenkymmenen hakasen korsettiin, seksikkäät pikkuhousut toimivat hyvin.

Asiantuntijana psykoterapeutti Jussi Nissinen. Lähteenä myös Huffington Post ja Redbook Magazine.

Lue myös:

Haluatko useammin seksiä? Heivaa taulukot!

Haluatko useammin seksiä? Älä tee näin

Sisältö jatkuu mainoksen alla