Tämä ei ole se panomunkki, josta jutussa kerrotaan. Kuva: Shutterstock
Tämä ei ole se panomunkki, josta jutussa kerrotaan. Kuva: Shutterstock

Jos nykyiset seksiajat tuntuvat oudoilta, on sitä menneisyydessäkin ollut kaikenlaista seksiin liittyvää hämärää.

1. Avioero impotenssin takia. Katolinen kirkko on aina suhtautunut tunnetun nihkeästi avioeroihin, mutta myöhäiskeskiajalla avioeron saattoi saada yhdestä syystä: miehen impotenssin takia. Impotenssi todistettiin niin, että mies meni papeista, lääkäreistä ja kätilöistä kootun impotenssioikeuden eteen, jossa hänen piti esitellä varustuksensa toimivuus. Jos tämä pikku näytös ei onnistunut, se oli sitten ero.

2. Panomunkki. Nykyään buddhalaiset munkit pyhittävät elämänsä hengelle ruumiin sijaan, mutta 500 vuotta sitten elänyt tiibetiläismunkki Druppka Kunley eli toisin. Hän nimittäin uskoi poistavansa pahuuden naisista – eikä vain poistavansa vaan muuttavansa sen hyvyydeksi – iskemällä demonia peniksellään. Hänen huhuttiin parantaneen tällä keinoin 5000 naista ja saaneen lempinimekseen Liekehtivän viisauden salama.

3. Alfred Kinsey, seksuaalisuutta käsittelevistä haastattelututkimuksistaan tunnettu amerikkalaistutkija pystyi tunkemaan hammasharjan penikseensä. Harjapää edellä.

4. Brittivakoojat käyttivät aikoinaan siemennestettä näkymättömänä musteena, mutta sen käyttö lopetettiin, koska syntyi kiusallisia hajuhaittoja.

5. Kyprokselta löytyi arkeologisissa kaivauksissa vuonna 2008 lyijytauluun 600-luvulla kaiverrettu kirous. Siinä luki: "Tuntekoon peniksesi kauheaa kipua kun teet rakkauden työtä."

6. Match.com-deittisaitin perustajan Gary Kremenin tyttöystävä jätti hänet löydettyään uuden miehen. Match.comista.

Lue myös:

Seksileluja ja pervoja kuvia – esi-isämme ne vasta tuhmia olivatkin!

Dildomaker teroittaa vihannekset peniksen muotoisiksi

Näin saat kumppanisi innostumaan seksifantasiastasi