Luvassa helteisiä hetkiä? Kuva: Shutterstock
Luvassa helteisiä hetkiä? Kuva: Shutterstock

Kuumasta kesästä nauttii enemmän, kun takaraivossa on muutama neuvo.

1. Älä jätä kondomeja autoon

Kuumuus voi heikentää kondomien kestävyyttä. Kesällä hetkessä pätsiksi muuttuvat auto ei siis ole järkevin paikka säilyttää varmuusvälineitä.

2. Tutkaile ympäristöä ennen kuin heittäydytte hetteikköön

Suomalaisen kesäseksin ikonisin muoto eli iloittelu heinäkasassa saattaa olla hauskaa (jos kumpikaan ei kärsi heinäallergiasta), mutta ennen villiä lemmenhetkeä kannattaa varmistaa, että heinäpedin keskellä ei ole esimerkiksi nokkosia tai ampiaisen pesää. Luonnon helmassa kannattaa muutenkin olla varuillaan, sillä pöheikköseksissä vaanii jos jonkilaista vaaraa.

3. Älä lemmi uima-altaassa

Ensinnäkin, on kohteliasta muita altaan käyttäjiä kohtaan säästää heidät kohtaamasta uintireissullaan dna:tanne. Toisekseen, vesi huuhtoo pois kehon luonnollisia liukasteita, jolloin limakalvot saattavat vaurioitua herkemmin. Klooripitoinen vesi voi myös heikentää kondomin kestävyyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Älä anna hien häiritä

Toisin kuin voisi kuvitella, hien haju kiihottaa monia. Hikoilemisen nimittäin väitetään vapauttavan elimistöstä paritteluun houkuttelevia feromoneja. Eli ei (hiki)tippa tapa (haluja).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Muista juoda vettä

Tämä neuvo ei ehkä ole kaikkein eroottisimmasta päästä, mutta mahdollisesti hyödyllisimmästä. Kesän kuumuudessa seksin harrastaminen vastaa pientä urheilusuoritusta, eikä kestävyyttä ole, jos nestetasapaino ei ole kunnossa.

6. Älä hätäile

Helteellä on turha hättäillä. Kokeilkaa nopean suorituksen sijaan rauhallisempaa menoa. Tutkimukset nimittäin väittävät sekä miesten että naisten orgasmien parantuvan, jos niiden huipulle kiivetään hitaaaaaaasti.

Lähde: Womens Health

Sisältö jatkuu mainoksen alla