Jotain uutta, jotain erikoista, jotain uudelle tasolle kohottavaa! Esimerkiksi näistä asioista erityisen vavahduttavat seksikerrat koostuvat.

Spontaania seksiä uuden tuttavuuden kanssa lomareissulla? Vai intohimoinen ja lämmin hetki kotisängyssä pitkäaikaisen kumppanin kanssa?

Kumpi tahansa näistä saattaa olla ihan parasta seksiä riippuen siitä, keneltä kysytään. Tämän olemme saaneet huomata vuosien varrella, kun olemme kysyneet naisilta, millaiset asiat tekevät seksistä hyvää.

Hyvä seksi on pitkälti mielipidekysymys. Mutta se ei kuitenkaan tarkoita, ettei niistä hyvällä tavalla kaikista mieleenpainuvimmista seksikerroista löytyisi tiettyjä yhteisiä nimittäjiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sillä kyllä niistä löytyy! Listasimme kuusi erityistä asiaa, jotka tekevät seksikerrasta perin juurin vavahduttavan:

1. Siinä on jotain uutta…

”Ihan tavallinen”, melko rutinoitunutkin seksi kesken arjen tiimellyksen voi toki olla tyystin loistokasta. Mutta niitä kaikista vavahduttavimpia seksikertoja yhdistää usein se, että kertoihin liittyy jotain arkipäivästä poikkeavaa. Kyseessä voi olla vaikka se, että on ehtinyt ikävöidä kumppania pidemmän tovin:

– Kahden viikon poissaolon jälkeen jo melko arkiseksi muuttunut sekstailu tuntui taas vuorokauden verran yhtä tuoreelta kuin suhteen ensimmäisinä viikkoina, 37-vuotias nainen kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja toki vavahduttavuus voi johtua siitäkin, että kumppani on uudehko tuttavuus – tai aivan vanha uudessa tilanteessa.

– Olen saanut parasta seksiä tuoreessa parisuhteessa. Seksi eksän kanssa eron jälkeen on myös ollut täynnä intohimoa ja tunnelataus äärimmäisen suuri, 36-vuotias nainen kertoo.

2. …ja vähän erikoista!

Vavahduttavuus vaatii uutuuden lisäksi usein hieman erikoisuutta. Esimerkiksi paikkavalinta saattaa tehdä seksikerrasta unohtumattoman – ihan jo outouden takia.

– Itse seksi ei ehkä ollut tavanomaista kummempaa, mutta junan makuuvaunussa tai koulun roskiskatoksessa viikonloppuyönä vietettyjä hetkiä muistelee silti mielellään, ihan outousarvon vuoksi, 37-vuotias nainen kertoo.

Sopivasti erikoisuutta seksiin voi tuoda myös lelukokeilut.

– Yksi vavahduttavimmista seksikokemuksistani tapahtui, kun kumppanini kanssa päätimme pitkän kuivan kauden jälkeen päättää sen kokeilemalla uusia seksileluja. Kävimme ostamassa niitä yhdessä seksikaupasta ja hihittelimme erikoisille vimpaimille kaksin. Se kerta jäi todellakin mieleen hyvällä tavalla, 29-vuotias nainen kertoo.

3. Siinä ei tarvita sanoja

Vaikka seksiasioista puhuminen kannattaa erityisesti sängyn ulkopuolella, vavahduttava seksikokemus voi vaatia jonkinlaista sanomatonta yhteyttä kumppanusten välille itse seksin aikana.

– Kaikkien aikojen parasta seksiä sain pari vuotta sitten tutun kumppanin kanssa ihan tavallisena arki-iltana. Yhtäkkiä hän tiesi ilman sanoja tarkalleen, mistä minua pitää koskea. Seksi kesti pitkään ja sain uskomattoman orgasmin pitkän leikittelyn jälkeen. Seksi oli niin hyvää, että sen jälkeen itketti ilosta, 25-vuotias nainen kertoo.

4. Siinä ymmärtää jotain itsestään

Vavahduttavimmissa seksikokemuksissa on usein kyse muustakin kuin seksistä. Seksikerta voi jäädä vahvasti mieleen esimerkiksi sen vuoksi, että sen aikana ymmärtää jotain itsestään. Niin kävi myös 73-vuotiaalle Marjatalle, joka kertoi Me Naisille löytäneensä ihan uudenlaisen, villin seksielämän eläkeikäisenä.

Aviomiehen menehdyttyä Marjatta kohtasi miehen, joka vei häneltä jalat alta – kirjaimellisesti.

– Olimme kärjistäen puolitoista vuotta yhdessä sängyssä. Suhde oli ihana fyysisesti, seksi sujui hyvin. Suhde sai minut näkemään seksin ja seksuaalisuuteni uudella tavalla.


5. Siinä suhde nousee uudelle tasolle

Yksi asia, joka saattaa tehdä seksikerrasta erityisen mieleenpainuvan on se, että puuhan aikana hahmottaa jotain oleellista suhteesta seksikumppaniin.

– Yksi vavahduttava seksikerta oli se, kun kesken irtoseksin katsoi toista silmiin ja tajusi, että tämä tyyppihän on aika hiton ihana, 37-vuotias nainen kertoo.

6. Siinä ollaan täysillä läsnä

Sitä, että pystyy luottamaan toiseen ja olemaan oma itsensä, ei todellakaan kannata seksiasioissa väheksyä. Moni peräänkuuluttaa erityisen mieleenpainuviin seksikokemuksiin sopivaa hellyyden ja intohimon tasapainoa.

– Hyvä seksi on kipinää, heittäytymistä, 100-prosenttista luottamusta toiseen ja molemminpuolista tyydytystä. Kumpikin on kiinnostunut siitä, mistä toinen nauttii, ja valmis tekemään asioita sen hyväksi, 28-vuotias nainen kertoo.

– Hyvä seksi on sellaista, missä kunnioitetaan toisen toiveita ja haluja, hellää ja intohimoista samaan aikaan. Seksiä, jossa molemmat saavat orgasmin, 48-vuotias nainen kiteyttää.

Millainen on sinun vavahduttavin seksikokemuksesi? Etsimme nyt lisää poikkeuksellisen upeita seksikokemuksia – tarinoita seksikerroista, jotka eivät unohdu ikinä.

Kerro alla olevalla lomakkeella, mikä on sinun vavahduttanein seksikokemuksesi ja miksi. Vastauksia voidaan käyttää myöhemmin Me Naisten jutussa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla