Voi sitä yrittää olla uskollinenkin! Kuva: Shutterstock
Voi sitä yrittää olla uskollinenkin! Kuva: Shutterstock

Kuuden kohdan lista kertoo, miten pettäminen onnistuu ilman kiinnijäämistä.

Vai niin, kaikkeen tuntuu nyt olevan virallisesti ohjeet – pettämiseenkin.

Miehille suunnattu nettisivusto brobible.com tarjoaa ohjeita kaikenlaisiin miehiä mietityttäviin ongelmiin eroselviytymisestä juomapeleihin. Nyt sivusto on listannut kuusi kikkaa, joiden avulla miehen on helppo pettää tyttöystäväänsä. ”Jos aiot käyttäytyä kuin roisto, ei ole pahitteeksi tehdä sitä tyylikkäästi”, sivustolla sanotaan.

Neuvojen tyylikkyydestä voi olla montaa mieltä. Useimpien mielestä pettäminen itsessään ei ole herrasmiehen (eikä naisen) työtä. Vinkkejä ei siis ole mikään pakko mennä testaamaan käytännössä.

Sivuston vinkit ovelaan pettämiseen:

Sääntö 1: Ei paikallisia naisia

Jos sinulla on suhteen sivussa säpinää, hoida hommasi kotikaupungin ulkopuolella. Mikään välimatka ei ole liian suuri. Et missään nimessä halua törmätä kakkosrakkaaseesi kumppanisi seurassa. Pidä mielessäsi löytöretkeilijät, jotka valloittivat vain kartoittamattomia maita.

Sääntö 2: Ei oikeita treffejä

Nyt tarkkana: tyylikkäässä petoksessa on kyse vain käsittämättömän hyvästä seksistä! Jo synttärilahjan ostaminen saattaa johtaa toiseen parisuhteeseen. Kun olet sivusäätösi kanssa, ajattele tilannetta kuin pankkiryöstöä: hoida homma nopeasti äläkä jätä todisteita. Yökyläily ja halailu ovat kiellettyjä. Niitä voit harrastaa tyttöystäväsi kanssa.

Sääntö 3: Älä petä rumien naisten kanssa

Tämä sääntö on tehty kiinnijäämisen varalta. Ethän halua menettää kumppaniasi rumiluksen takia? Kiinni jäädessään on lohdullista huomata, että syy siihen oli joku upea ilmestys.

Sääntö 4: Petoskumppanin on oltava seksipeto

Eihän tässä ole muuten mitään järkeä.

Sääntö 5: Älä anna oikeaa numeroasi

Hanki salainen puhelin ja liittymä. Pahin virhe on tekstiviestien säilyttäminen, jolloin tyttöystäväsi saa sinut aivan taatusti kiinni. Älä myöskään suostu kuviin toisen naisesi kanssa. Kuvat saattavat päätyä vaikka Facebookiin, jolloin mikään ei estä kumppaniasi näkemästä niitä.

Sääntö 6: Älä kerro kellekään

Älä kerro veljellesi, isällesi, työkaverillesi, papillesi tai kellekään muulle. Vastusta koulutyttömäistä kiusausta hihitellä asiasta ympäriinsä. Asialla ylpeily iskee aina takaisin!

Lue myös:

Miten palautetaan luottamus pettämisen jälkeen?

Eksä saa suomalaiset pettämään

Yli puolet valmiita pettämään pikkujouluissa

Kun seksittömyys venyy parisuhteessa pitkäksi, hyvät neuvot ovat tarpeen. Oletko sinä onnistunut päättämään kuivan kauden? Kerro meille miten – voit voittaa palkinnon!

Amerikkalainen laulaja Pink, 38, ei ole koskaan epäröinyt sanoa asioita niin kuin ne ovat. Eikä hän epäröi The Guardianin tuoreessa haastattelussakaan, jossa hän puhuu suorasanaisesti parisuhteestaan ja seksielämästään.

Pink on ollut naimisissa motocross-ajaja Carey Hartin, 42, kanssa hieman yli kymmenen vuotta. Haastattelussa laulaja kertoo, että suhteeseen on mahtunut monenlaisia vaiheita.

”Välillä tulee hetkiä, kun ajattelen, etten pidä Careyssä mistään.”

– On hetkiä, jolloin katson Careyta ja hän näyttää silmiini ajattelevaiselta, loogiselta ja järkevältä. Ajattelen, kuinka täydellinen mies, isä ja puoliso hän on, Pink kertoo.

– Välillä kuitenkin tulee hetkiä, kun ajattelen, etten pidä hänessä mistään. Ajattelen, ettei meillä ole mitään yhteistä, en pidä mistään mitä hän tekee enkä halua nähdä häntä enää koskaan. Mutta mieleni muuttuu kahden viikon jälkeen.

Välillä Pinkin ja Careyn suhde ei ole kuitenkaan kääntynyt takaisin raiteilleen huonon vaiheen päätteeksi. Pari erosi vuonna 2007. He kuitenkin palasivat yhteen vuonna 2009.

”Yhden ihmisen kanssa oleminen vaatii työtä, mutta kun teet sen, se palkitsee.”

Pink kertoo tuoreessa haastattelussa, että myös seksielämän kanssa on ollut suhteessa tekemistä.

– Olet siinä pisteessä, että et ole harrastanut seksiä vuoteen. Mietin, onko tämä nyt suhteemme loppu. Haluanko minä häntä? Haluaako hän minua? Yhden ihmisen kanssa oleminen vaatii työtä, mutta kun teet sen, se palkitsee, hän kertoo haastattelussa.

Miten kuivan kauden saa päättymään? Kerro meille!

Haastattelussa Pink ei kerro sen enempää siitä, kuinka hän ja Carey ovat saaneet seksielämänsä korjattua pitkän kuivan kauden jälkeen.

Ongelma on kuitenkin tuttu monille pidemmässä parisuhteessa olleille.

Onko sinulla vastaus siihen, miten kuivan kauden voi saada päättymään? Jos on, kerro se meille! Autat samalla jutun teossa.

Kyselyyn voi osallistua nimettömänä. Vastaajien kesken arvomme naissupersankarileffa Wonder Womanin Blu-ray- tai DVD-version (arvo noin 19,95 euroa). Lue lisää elokuvasta tämän linkin kautta.

(Kysely alkaa kuvan jälkeen.)

Auta meitä jutunteossa ja vastaa kyselyyn!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Koolla on tutkijoiden mukaan todellakin väliä siinä, kuinka mieluusti mies käyttää kondomia.

Kaikki miehet eivät mielellään käyttäisi kondomia seksin aikana.

Syitä ja selityksiä tähän on lukuisia. Yksi sanoo, että kuminen ehkäisyväline vie nautinnon mennessään. Toinen puolestaan syyttää kondomia siitä, että se tuhoaa seksihetkestä kaiken tunnelman. Kolmas väittää, että penis on yksinkertaisesti niin iso, että kondomi kiristää sitä ihan liikaa.

Jotkut vihaavat kondomin käyttöä niin paljon, että ottavat sen salaa pois yhdynnän aikana. Seksikumppanille täysin törppöä tekoa kutsutaan englanniksi termillä stealthing. Voit lukea aiheesta lisää tämän linkin kautta.

Mutta mikä on yleisin syy sille, miksi miehet eivät välitä kondomeista?

Tutkijoiden mukaan se, että kondomit ovat monelle miehelle liian isoja.

Indianan yliopiston tutkimuksen mukaan valtaosa kondomeista on keskiverto penikselle pari senttiä liian suuria. Normaalikokoisen kondomin pituus on noin 17 senttiä. Tutkimusten mukaan penikset ovat puolestaan keskimäärin noin 13 senttiä pitkiä erektiossa.

– Kondomien alkuperäinen idea on se, että kumi on sopiva useimmille miehille. Loppuosan voi jättää rullalle, Debby Herbenick Indianan yliopistosta kertoo New York Timesin haastattelussa.

Liian suuret kondomit ovat kuitenkin monelle epämiellyttäviä. Jos kondomi on liian suuri, se saattaa liukua pois paikaltaan iso tai rullalle jäävä osuus saattaa jäädä epämiellyttävän pitkäksi, jolloin ehkäisyväline puristaa epämiellyttävästi.

Oikeankokoinen ehkäisyväline tekee ihmeitä

Tällä hetkellä markkinoilla on melko vähän erikokoisia kondomeja. MyONE-niminen yritys on yksi harvoista yrityisistä, joka myy kondomeja 60 eri koossa.

New York Timesin haastattelema yrityksen johtaja David Wedel kertoo, että heidän tuotteidensa on tarkoitus taata, ettei kondomi liu’u seksin aikana pois tai aiheuta muita epämiellyttäviä tuntemuksia.

Lisäksi erikokoisten kondomien on tarkoitus vähentää miesten kokemia epävarmuuden tunteita siitä, ettei heidän peniksensä täytä kondomin kokoa. Hänen mukaansa kondomien nimeäminen ”pieneksi”, ”suureksi” tai ”normaaliksi” voi olla kova kolaus itsetunnolle.

– Jos ostaa pieneksi nimetyn kondomin ja se on edelleen liian suuri, kokemus voi olla todella kammottava, hän kertoo.