Voi sitä yrittää olla uskollinenkin! Kuva: Shutterstock
Voi sitä yrittää olla uskollinenkin! Kuva: Shutterstock

Kuuden kohdan lista kertoo, miten pettäminen onnistuu ilman kiinnijäämistä.

Vai niin, kaikkeen tuntuu nyt olevan virallisesti ohjeet – pettämiseenkin.

Miehille suunnattu nettisivusto brobible.com tarjoaa ohjeita kaikenlaisiin miehiä mietityttäviin ongelmiin eroselviytymisestä juomapeleihin. Nyt sivusto on listannut kuusi kikkaa, joiden avulla miehen on helppo pettää tyttöystäväänsä. ”Jos aiot käyttäytyä kuin roisto, ei ole pahitteeksi tehdä sitä tyylikkäästi”, sivustolla sanotaan.

Neuvojen tyylikkyydestä voi olla montaa mieltä. Useimpien mielestä pettäminen itsessään ei ole herrasmiehen (eikä naisen) työtä. Vinkkejä ei siis ole mikään pakko mennä testaamaan käytännössä.

Sivuston vinkit ovelaan pettämiseen:

Sääntö 1: Ei paikallisia naisia

Jos sinulla on suhteen sivussa säpinää, hoida hommasi kotikaupungin ulkopuolella. Mikään välimatka ei ole liian suuri. Et missään nimessä halua törmätä kakkosrakkaaseesi kumppanisi seurassa. Pidä mielessäsi löytöretkeilijät, jotka valloittivat vain kartoittamattomia maita.

Sääntö 2: Ei oikeita treffejä

Nyt tarkkana: tyylikkäässä petoksessa on kyse vain käsittämättömän hyvästä seksistä! Jo synttärilahjan ostaminen saattaa johtaa toiseen parisuhteeseen. Kun olet sivusäätösi kanssa, ajattele tilannetta kuin pankkiryöstöä: hoida homma nopeasti äläkä jätä todisteita. Yökyläily ja halailu ovat kiellettyjä. Niitä voit harrastaa tyttöystäväsi kanssa.

Sääntö 3: Älä petä rumien naisten kanssa

Tämä sääntö on tehty kiinnijäämisen varalta. Ethän halua menettää kumppaniasi rumiluksen takia? Kiinni jäädessään on lohdullista huomata, että syy siihen oli joku upea ilmestys.

Sääntö 4: Petoskumppanin on oltava seksipeto

Eihän tässä ole muuten mitään järkeä.

Sääntö 5: Älä anna oikeaa numeroasi

Hanki salainen puhelin ja liittymä. Pahin virhe on tekstiviestien säilyttäminen, jolloin tyttöystäväsi saa sinut aivan taatusti kiinni. Älä myöskään suostu kuviin toisen naisesi kanssa. Kuvat saattavat päätyä vaikka Facebookiin, jolloin mikään ei estä kumppaniasi näkemästä niitä.

Sääntö 6: Älä kerro kellekään

Älä kerro veljellesi, isällesi, työkaverillesi, papillesi tai kellekään muulle. Vastusta koulutyttömäistä kiusausta hihitellä asiasta ympäriinsä. Asialla ylpeily iskee aina takaisin!

Lue myös:

Miten palautetaan luottamus pettämisen jälkeen?

Eksä saa suomalaiset pettämään

Yli puolet valmiita pettämään pikkujouluissa