Ensin bilemieli haltuun ja sitten vaan juttusille. Kuva: Shutterstock
Ensin bilemieli haltuun ja sitten vaan juttusille. Kuva: Shutterstock

Kivat pirskeet alkamassa, mutta tuttuja kasvoja ei näy? Mitäpä siitä. Ota illasta ilo irti näillä vinkeillä.

1. Ihan ensin voit etsiä käsiisi sinut kutsuneen tyypin. Hyvässä lykyssä hän esittelee sinut muutamalle lähistöllä norkoilevalle kaverilleen ja simsalabim, kontakti on syntynyt.

2. Mikäli kukaan ei ole kutsunut sinua, olet luultavasti kuokkimisen pesunkestävä ammattilainen. Voit hypätä seuraavien kohtien yli ja painua takaisin pitämään hauskaa.

3. Me muut: kaksikoista kannattaa pysyä kaukana. Pariskunnan herkkää hetkeä tai bestisten intiimiä kriisinpurkua ei ole tyylikästä mennä keskeyttämään "Moro, mä oon Minna" -töräytyksellä.

4. Panosta ryhmiin. Etsi hyväntuulisena notkuva seurue ja hyppää sekaan. Esittele itsesi ja tee suolatikusta asiaa.

5. Jos kukaan ei hoksaa sisällyttää sinua keskusteluun muutaman minuutin ringissä mykkänä myhäilyn jälkeen, vaihda suosiolla porukkaa. Huikkaa käväisesi vähän tuolla ja liukene paikalta. Omapa on häviönsä.

6. Jos juttuseuraksesi osuu vähemmän mieleinen tyyppi, pelastaudu vessakortilla. Boolin hakemisesta puhumisessa piilee se riski, että juttukaveri keksii tulla mukaasi.

7. Ujuttaudu emännän apuriksi likaisia laseja kantamaan tai pikkusuolaisia kipottamaan. Keskustelun lomassa niität mainetta juhlien Äiti Teresana.

Lähde: bibamagazine.fr

Lue myös:

 5 vinkkiä: Näin opit small talkin mestariksi

Älä pukeudu stay up -sukkiin – ja 4 muuta vinkkiä pikkujouluihin

Miten pukeutua paljetteihin näyttämättä diskopallolta?

Aikuistakin harmittaa, kun kukaan ei tule syntymäpäiville