Kuvat
Reuters
Prinssi Harry on ainakin virallisten tietojen mukaan edelleen hyvissä väleissä mummonsa, kuningatar Elisabetin kanssa, vaikka lähtikin hovista.
Prinssi Harry on ainakin virallisten tietojen mukaan edelleen hyvissä väleissä mummonsa, kuningatar Elisabetin kanssa, vaikka lähtikin hovista.

Jos sisaruksiin ja vanhempiin on ihan ok -välit, koko asia harvemmin nousee keskusteluun. Kerro meille, mitä kaikkea suhteet lapsuudenperheeseen voivat olla. 

Julkisesti on helppo hehkuttaa lämpimiä ja läheisiä perhesuhteita. Tiedämme esimerkiksi, että kirjailijasiskot Sinikka ja Tiina Nopola ovat toisilleen niin tärkeitä, että ”melkein hävettää”, ja että Nanna Karalahti on siskojensa kanssa niin läheinen, että joillekin eksille se on ollut ongelma.

Monelle meistä taviksistakin omat vanhemmat ja sisarukset ovat suuri tuki ja ilo elämässä. Ei silti ole harvinaista, että välit lapsuudenperheeseen ovat vaikeat, viileät tai tyystin olemattomat.

Dramaattisten välit poikki -tarinoiden ja superläheisten perheiden varjoon jää myös iso joukko aikuisia perheitä, joissa välejä voisi kuvailla parhaiten sanaparilla ihan ok. Vaikka olisi tunnettu koko elämän ajan ja asuttu saman katon alla pitkään, suhteet voivat hyvin olla jotain läheisten ja kaukaisten välimaastosta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Me Naiset haluaa tuoda näkyviin perhesuhteiden koko kirjon, ja siksi kysymme aiheesta nyt teiltä, rakkaat lukijat. Millainen rooli lapsuudenperheelläsi on sinun elämässäsi, ja kuinka läheisiä olette? 

Auta tekemään erilaisia perheitä näkyviksi ja vastaa kyselyyn alla! Vastauksia saatetaan käyttää Me Naisten artikkeleissa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla