Vastarakastunut voi käydä kaverin hermoille. Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>
Vastarakastunut voi käydä kaverin hermoille. Kuva: Shutterstock

Aloitetaan puhelimesta. Siihen vastataan, kiitos.

Mikäs sen ihanampaa kuin olla vastarakastunut. Lähipiirisi on luultavasti puolestasi vilpittömän onnellinen löydettyäsi onnen pitkien etsintöjen jälkeen.

Ainakin he yrittävät kovasti. Pliis, pliis, pliis, tee asiasta hiukkasen helpompaa ja käy läpi tämä muistilista, niin yhteiselo ystävien kanssa alkaa taas luistaa, jopa umpirakastuneena.

1. Vastaa puhelimeen. Okei, ymmärrämme aikasi kuluvan rakkaasi kanssa kujerteluun, eikä kavereiden kanssa juoruilu tunnu tällä hetkellä ehkä tärkeältä. Mutta kai sitä yhteen tekstariin ehtii vastata? Vaikka vessassa?

2. Ole kiltti ja käytä minä-pronominia. Kun kaveri kysyy sinun kuulumisiasi, on jokseenkin pulssia nostattavaa saada vastaukseksi ”Meille kuuluu tosi kivaa, me...”

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. Emme kyseenalaista rakkaasi loistavaa huumorintajua, emme. Se vain, että sisäpiirihuumorinne ei ehkä aukea kaikille. Varsinkaan jos sinulle juolahtaa kerran minuutissa mieleen jokin hauska yhteinen sattumuksenne.

4. Kolmen viikon kukoistava rakkaustarina ei tee kenestäkään ihmissuhteiden ylipapitarta.

5. Tarvitset ystäviä, yhäkin. Ennemmin tai myöhemmin sinulla tulee olemaan ihmissuhteestasi muutakin kuin onnea ilotulittavaa sanottavaa, ja silloin tukiverkkoasi tarvitaan taas.

Lue myös:

Naisen testosteronin tuotanto kaksinkertaistuu rakastuneena

Rakastuin varattuun – mitä nyt teen?

Rakastunut Tiia Vanhatapio muuttaa pois Suomesta: ”Löysin sielunkumppanini”

Sisältö jatkuu mainoksen alla