Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>
Kuva: Shutterstock

Uusin maailmaa valloittava deittisovellus yhdistää ihmiset, joille toisen persoona on kauneutta tärkeämpää.

Suomessakin suosioon noussut deittipalvelu Tinder on saanut vakavan kilpailijan. Tinderissä käyttäjä etsii sydänkäpystä pelkästään naamakuvien perusteella, mutta Twine Canvas -nimellä kulkeva sovellus yhdistää ihmisiä, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet.

Sovelluksen väitetään olevansa ensimmäinen ”flirttailuun ja deittailuun tarkoitettu sovellus”, jossa persoona on kauneutta tärkeämpää. Sen avulla ihmiset voivat luoda ”oikeita suhteita” eivätkä ainoastaan hullaantua jonkun kuumasta olemuksesta.

Tinderissä käyttäjä rullailee deittiehdokkaiden suvannossa naamakuvien perusteella. Jos jonkun ulkomuoto kiinnostaa, hänestä voi tykätä. Jos kaveri tykkää takaisin, voi syvällisempi tutustuminen alkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Molemminpuolinen tykkääminen on tärkeää Twine Canvasissakin, mutta posekuvan sijaan arvostellaan ensin siippaehdokkaan muut kuvat. Käyttäjä kerää palveluun kuvia, jotka kuvaavat parhaiten hänen persoonaansa. Kun kaksi ihmistä on tykännyt toistensa persoonallisuustauluista, on aika nähdä deittikandidaatin naamataulu ja aloittaa chattailu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Twine Canvas ei ole vielä ottanut tuulta alleen Suomessa, mutta ehkä kesän edetessä siitä tulee kuuma hitti meidänkin deittirintamallamme.

Sovellus on saatavilla tällä hetkellä vain iOS:lle.

Lue myös:

Testasimme suosituimmat deittisovellukset – mikä sopii sinulle?

Kehno iskuyrityksesi voi päätyä Facebookiin

Sotshin urheilijat vonkaavat seuraa Tinder-deittisovelluksessa

Sisältö jatkuu mainoksen alla