Löytyykö luottamusta ja pilkettä silmäkulmasta? Niitä tässä testissä kaivataan.

Flirttailutesti. Se kuulostaa alkuun leikiltä, jota voisi harrastaa kotibileissä. Toki testi sopii niihinkin, mutta toimii se muissakin juhlissa. Tietyillä ehdoilla.

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), Puhu Muru -bloggari ja tietokirjailija Marja Kihlströmin mukaan flirttailutesti voi aluksi jännittää. Kun säännöistä sovitaan, syytä huoleen ei ole. Kihlström esittelee flirttailutestin uudessa kirjassaan Iso O – Harjoituskirja.

Kihlström kertoo, että testi on herättänyt paljon keskustelua. Erityisesti hänen 20–30-vuotiaat asiakkaansa ovat olleet uteliaita testistä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Näin flirttailutesti menee:

”Kun seuraavan kerran menette yhdessä juhliin, flirttailkaa muille ihmisille toisen nähden. Kun annat huomiosi mennä muihin ihmisiin, oma kumppanisi näkee, miten kiinnostava ja haluttava sinä olet muiden silmissä. Silti hän tietää, että teillä on suhde ja yhteinen sopimus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sopikaa yhdessä teidän omat sääntönne. Niitä voi tiukentaa tai laventaa sen mukaan, miten paljon luotatte toisiinne ja miten valmiita olette näkemään toisenne muiden ihmisten ihailun kohteena. Olisiko kiihottavaa nähdä oman kumppanin suutelevan toista ihmistä luvan kanssa?”

”Olen ollut todella mustasukkainen”

Jos suhteessa on luottamuspulaa tai muita haasteita, Kihlströmin mukaan testiä ei kannata yrittää.

Hän kertoo, että tietyssä elämäntilanteessa, kuten pikkulapsivaiheessa, testi voi tuntua haastavalta. Hän koki aikoinaan suojeluviettinsä erittäin voimakkaana, kun oli perustamassa perhettä. Silloin hän ei ollut valmis testiflirttailemaan.

Testi vaatii molemmilta pilkettä silmäkulmaan ja vapaaehtoisuutta. Flirttailutestiä voi Kihlströmin mukaan kokeilla, olipa suhde pitkä tai vasta alkuvaiheessa.

Kun näet, että joku on valmis viemään kumppanisi, herättää se taatusti ajatuksia, puhetta ja toimintaakin, Kihlström myöntää.

– Testi ei ole mikään ihmelääke. Mutta jos suhteessa on haluttomuutta ja antaa luvan flirttailuun juhlissa, se voi synnyttää halun nopeasti.

Hän sanoo, että kollega ja psykoterapeutti Jussi Nissinen inspiroi häntä kehittämään tämän testin. Tänä vuonna testi päätyi hänen kirjaansa, mutta flirttailutesti on ollut käytössä tosielämässä jo 2010-luvun alusta lähtien.

– Olen ollut aikoinaan todella mustasukkainen ja olen puhunut mieheni kanssa paljon asiasta, myös flirttailutestistä. Olen yrittänyt kääntää heikkouteni vahvuudekseni niin, että ihailisin kumppaniani, Kihlström paljastaa.

Kuva: Annakaisa Vääräniemi
Kuva: Annakaisa Vääräniemi
Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), joka on julkaissut monta kirjaa ja etsii nyt Nelosen uuteen ohjelmaan pariskuntia, jotka haluavat tutustua kumppaniinsa ja itseensä paremmin. Me Naiset kuuluu Nelosen tavoin Sanoma-konserniin.
Pipalucci

hmmmm, miksi ihmisen pitäisi haluta jos hän ei halua ?

nämä keinotekoiset yritykset herättää halu ovat just sieltä :)

elämä on muutakin kuin jatkuvaa halua kaikkien kanssa kaiken aikaan 

Vierailija

Humalahakuisessa ravintolassa en suosittele tämmöisiä testejä. Omakohtainen kokemus sattui tanssilattialla. Eräs aiemmin tuttu nainen haki tanssiin. Siitä ei pitänyt, aiemmin tuntematon, samaan seurueeseemme kuuluva mies, joka ilmeisesti oli tanssinut naisen kanssa aiemmin ja luuli saavuttaneen jotain, vaan hyökkäsi kimppuuni ja tönäsi selin lattialle. Olimme tietty kaikki vahvasti humalassa. Asiassa olisi voinut käydä huonosti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla