Natalia ja Juhani tapasivat Tinderissä. Kuva: Liina Aalto-Setälä
Natalia ja Juhani tapasivat Tinderissä. Kuva: Liina Aalto-Setälä

Helsinkiläiset Natalia Tolmatsova, 26, ja Juhani Kotila, 33, löysivät toisensa Tinderistä. Rakastunut pari jakaa vinkkinsä siihen, miten Tinderistä löytää Sen Oikean.

Mitä kannattaa ottaa huomioon tinderöidessä? Deittisovelluksen kautta toisensa löytäneet Natalia Tolmatsova ja Juhani Kotila tietävät, mikä toimii.

1. Panosta kuviin

Valitse vain kuvia, joissa näyt kunnolla ja joissa näytät itseltäsi. Lataa profiiliisi muutama erilainen kuva, koska harva painaa "kyllä" vain yhden kuvan perusteella. Älä kuitenkaan käytä huonolaatuisia kuvia, tai sellaisia, joissa on myös muita ihmisiä. Eihän kukaan voi tietää, kuka väkijoukossa olevista olet juuri sinä. Myös kännikuvat ovat ehdoton ei.

2. Älä runoile profiiliteksiin

Missimäinen "Hei, olen Anna, 23-vuotias Turun toivo maailmalle" -esittelyteksti ei toimi Tinderissä. Sen sijaan profiiliin voi linkata esimerkiksi Instagram-tilin, jonka kautta pääsee tutustumaan toiseen hieman paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Panosta laatuun

Älä haali kymmeniä tai satoja matcheja, vaan aloita rauhassa keskustelu mielenkiintoisten tyyppien kanssa. Helmet voivat livahtaa sormiesi välistä, jos et anna mahdollisuutta kunnon tutustumiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Mieti hyvä keskustelunavaus

"Moi, mitäs sun iltaan kuuluu?" on väsynein mahdollinen pelinavaus. Keskustelun aloitus on käyntikorttisi Tinderissä, joten persoonallisuus on valttia. Tutustu kiinnostavalta vaikuttavan tyypin kuviin ja profiiliin ja kommentoi vaikkapa hauskaa hiustenväriä tai kysy, missä matkakohteessa hän poseeraa kuvasssaan.

5. Pidä järki päässä

Tinderöinti-vaihe on vain kevyt välivaihe, eikä missään nimessä tarkoita vielä seurustelua. Tinderöintiä voi seurata esimerkiksi Facebook-chattailu, joka on jo hieman vakavampaa, koska Facebookissa pääsee näkemään vastapuolen muitakin tietoja.

6. Ole varovainen

Kuten muillakaan deittisivustoilla, eivät myöskään kaikki Tinderin käyttäjät  ole sitä mitä esittävät. Muista siis pitää huolta itsestäsi, ettet joudu pettymään.

Lue lisää:

Mikä suosituimmista deittisovelluksista sopii sinulle?

Deittipalvelu Tinder koukuttaa jo varattujakin 

Uudesta anti-Tinder palvelusta tulossa hitti

Sisältö jatkuu mainoksen alla