Ken on heistä kaikkein kätevin? Viljan (kuvassa) tiluksista haaveilevat Juha (vas.), Ari (kesk.) ja Janne (oik.).
Ken on heistä kaikkein kätevin? Viljan (kuvassa) tiluksista haaveilevat Juha (vas.), Ari (kesk.) ja Janne (oik.).

Maajussille morsian -sarja lähenee loppuaan. Onneksi sarjan kallisarvoisia ihmissuhdevinkkejä voi hyödyntää myös ohjelman päättymisen jälkeen.

Nyyh! Maajussille morsian -sarjasta nähdään tänään kolmanneksi viimeinen jakso. Sarjasta poistuu yhteensä kahdeksan sulhas- ja morsiankandidaattia, kun Vilja, Paula, Christian ja Tuomas tekevät viimeiset valintansa.

Sarjaa seuranneet tietävät, että Christianin mielitietty on jo kirkossa kuulutettu, ja vähäsanaisen Tuomaksenkin tunteet ovat käyneet katsojille selviksi.

Paula puolestaan saattaa vetää vielä villin kortin, vaikka onkin viime aikoina viihtynyt parhaiten Raunon kainalossa. Suurin arvoitus on varsinais-suomalainen Vilja – hän kun on peitellyt tunteitaan viimeiseen jaksoon asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka sarja päättyy, sinkkukatsojat ovat saaneet kauden aikana kallisarvoisia vinkkejä kumppanin metsästykseen. Varsinkin Vilja on opettanut, miten puolisoehdokas kannattaa testata ennen vihkivalojen vannomista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin testaat treffiseurasi:

1. Jätä hänet yksin lehmälauman sekaan.

Nuorkarjan kasvattajana lehmät ovat Viljalle tärkeitä. Siksi hän passitti sulhot vuoron perään lehmien sekaan ja tarkkaili, miten karjut sopeutuvat karjan joukkoon. Jos et omista lehmiä, voit tehdä testin sinulle tärkeän ihmisen tai eläimen avustuksella. Jätä seuralaisesi yksin lapsesi, lemmikkisi tai äitisi kanssa.

2. Pane hänet/heidät kokkaamaan tärkeä illallinen.

Viljan kaikki sulhokandidaatit käyvät niin kuumina, että ovat saman tien valmiita perustamaan perheen Viljan kanssa. Jos olet yhtä onnekas kuin Vilja, muttet varma tunteistasi, anna vatsasi valita. Passita kaikki sulhot yhtä aikaa keittiöön. Yksi vastaa alkupalasta, yksi pääruuasta ja yksi jälkiruuasta. Siinähän selviää samalla tyyppien kriisiaputaidot.

3. Teetä hänellä/heillä keskeneräiset remonttityöt.

Eihän se ole mies eikä mikään, jonka kädessä ei saha pysy! Vilja testasi Juhan, Arin ja Jannen remppataidot useassa jaksossa hyvin perusteellisesti. Miehet askartelivat Viljalle ainakin kana-aitauksen, rakensivat väliaikaisen katon ja purkivat homeisen terassin.

Viljan työnjako oli se, että hän itse lähti yhden kanssa treffeille ja kaksi muuta jäivät rakennuspuuhiin. Juuri näin kannattaa toimia: teetä työt muilla, lepää itse.

Ja jos käykin niin, ettei kukaan lopulta olekaan se oikea, onpahan tyypeistä ollut sinulle edes jotain hyötyä. Sitä paitsi kyllä siitä joku korvaus pitää saada, jos kallista aikaasi turhaan tuhlataan.

Maajussille morsian to 20.3. klo 20.05 MTV3:lla. Päätösjakso 3.4., jolloin selviää, miten parien suhteet ovat edenneet ohjelman jälkeen.

Lue myös:

Älä tee näitä Love Connectionista tuttuja virheitä ihmissuhteissasi

Juttua päivitetty klo 19.05. Sarjan viimeinen jakso esitetään 3.4.

Sisältö jatkuu mainoksen alla