Jaahas, tämä on sellainen tapaus. Kuva: Shutterstock
Jaahas, tämä on sellainen tapaus. Kuva: Shutterstock

Komedienne kokosi kolmen minuutin videolle kaikki Tinder-treffipalvelun miehet.

Tinderissä täydellinen tyyppi voi olla treffeillä jotain ihan muuta. Komedienne Michelle Markowitz kokosi yhteen kolmeminuuttiseen YouTube-videoon kaikki Tinderin miestyypit. Joo, aika mustavalkoista, mutta samalla hauskaa – ja osuvaa.

Jokainen, joka on käynyt Tinder-treffeillä, tunnistaa kyllä suurimman osan videolta löytyvistä tyypeistä (ehkä ei sitä hampuusia, Suomessa kun pilvenpolttoa säädellään erilaisilla laeilla kuin Yhdysvalloissa). Michellen videolta löytyy esimerkiksi se tyyppi, joka ei usko yksiavioisuuteen, bisnesmies ja viskihifistelijä, joka juo halvinta viskiä, sekä se pervo, joka lähettää peniskuvia, ja se ällöromanttisia kliseitä viljelevä heppu.

Pelastaisikohan se treffipettymyksiltä, jos tyypit tunnistaisi jo ennalta? Tähän voisi auttaa se, että Tinderin sijaan parinmuodostukseen käytettäisiinkin Tickriä, deittipalvelua, jossa haetaan seuraa 30 sekunnin videoilla? Katso Michellen video Tinderin miehistä tästä:

Entäs Tinderin naiset? Kuka heistä tekisi videon? Nyt kun leikitään stereotypioilla, pääsisivät listalle ainekin selfiemestari, eksänsä perään itkevä ja ripustautuja.