Me Naiset
|
Milla Kukkonen
”Psst! Olisi vähän kerrottavaa.” Kuva: Shutterstock
”Psst! Olisi vähän kerrottavaa.” Kuva: Shutterstock

Autat samalla jutunteossa!

Sinkkuus – se on monessa mielessä perin mukava asia. Tämän todistavat esimerkiksi Me Naisten haastattelemat tunnetut naiset, jotka ovat kertoneet avoimesti sinkkuarjestaan.

Vaikka toisinaan sinkkuutta pidetään lähes synonyyminä yksinäisyydelle, viime vuosina käsitys parisuhteetta elelystä on onneksi monipuolistunut. Myös tutkimuksissa on havaittu, että sinkut ovat itse asiassa usein varsin tyytyväisiä elämäänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vuonna 2015 julkaistun tutkimuksen mukaan sinkuilla on esimerkiksi enemmän hyviä ystäviä kuin parisuhteessa elävillä tovereillaan. Sinkut ovat myös taitavampia pitämään yllä merkityksellisiä ystävyyssuhteitaan kuin parisuhteessa elävät. Lämpimät ystävyyssuhteet ovat useiden tutkimusten mukaan tärkeä osa onnellista elämää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinkuilla on siis epäilemättä monenlaisia tärkeitä tietoja elämästä hallussaan. Väitämme vakaasti, että jopa sellaista näkemystä, josta voisi olla parisuhteessa eläville tärkeää opittavaa.

Siispä kysymmekin nyt teiltä, arvoisat sinkkuseuraajamme: millaisia asioita sinun mielestäsi parisuhteessa olevien ystäviesi olisi hyvä tajuta elämästä, sinkkuudesta tai ihmissuhteista?

Kerro näkemyksesi maan ja taivaan väliltä alla olevalla lomakkeella. Autat samalla jutunteossa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla