Älä unohda, että pariskunnan lisäksi olette ystäviä, muistuttaa räppäri 50 Cent. Kuva: Reuters
Älä unohda, että pariskunnan lisäksi olette ystäviä, muistuttaa räppäri 50 Cent. Kuva: Reuters

Räppäri 50 Cent hallitsee myös parisuhdeneuvojan hommat. Noudattaisitko sinä näitä vinkkejä?

Menestynyt jenkkiräppäri 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, on huumeidenkäytön värittämästä lapsuudestaan huolimatta kerryttänyt valtavan omaisuuden ja noussut yhdeksi tunnetuimmista räppäreistä. Juuri uuden Animal Ambition -albuminsa julkaissut 38-vuotias kuuluisuus on nykyään myös self help -kirjailija. Hänen sanomansa on, että kuka tahansa voi menestyä.

Miehille suunnatun aikakauslehden GQ:n toimittaja Zach Baron testasi räppärin elämänohjeita kuukauden ajan ja yllättyi, kun 50 Centistä kuoriutui myös parisuhdeneuvoja.

– Haluan, että etsit Googlesta kuvia ja panet yhteen kansioon kaiken, mitä haluat, räppäri aloittaa elämäntapavalmennuksensa.

Hän on tosissaan. Gwyneth, ole valppaana, asemasi lifestyle-gurujen ykkösenä on uhattuna!

Kun 50 Cent kuulee toimittajan avopuolisosta, räppäri kehottaa myös tyttöystävää tekemään oman kuvakollaasinsa, johon hän laittaa toiveensa, ja tulevaisuudenhaaveensa. Sen jälkeen molempien kansioiden tiedostot yhdistetään. Ta-daa! Pariskunnan yhteinen kuvakokoelma on syntynyt.

– Kuvat, jotka tallensit omaan kokoelmaasi ja jotka eivät ole tyttöystäväsi kokoelmassa, ovat niitä juttuja, jotka hänen pitää hyväksyä. Ja ne kuvat, joita on hänen muttei sinun kokoelmassasi, ovat asioita, joiden kanssa sinun pitää tehdä kompromisseja.

Räppärin mukaan eroavaisuudet ovat juuri niitä asioita, joista pitää jutella. Kuvakokoelman tekeminen auttaa keskustelussa alkuun.

Eivätkä parisuhdeviisaudet tähän lopu! 50 Cent tietää myös, milloin on oikea aika mennä naimisiin.

– Ystävyys on parisuhteen voimakkain muoto. Älkää koskaan unohtako olla ystäviä. Ja pysy tietoisena. Kun ystävyytenne kehittyy korvaamattomaksi, kannattaa harkita avioliittoa, 50 Cent sanoo.

Lue myös:

Testasimme Gwyneth Paltrow'n detoxia: "Korvissa kohisee ja oksettaa"

Elastinen: "Minulla on 2–3 huonoa päivää vuodessa"