Aijai, onkohan tuo rokkari pitkäkin? Kuva: Shutterstock
Aijai, onkohan tuo rokkari pitkäkin? Kuva: Shutterstock

Pidä silmällä miehen musiikkimakua.

Ihminen yrittää kovasti keksiä selityksiä ja teorioita elämän epämiellyttäville asioille, kuten nyt vaikkapa pettämiselle. Vastoinkäymiset on helpompi kestää, kun saa tapahtumille selityksen, olipa se kuinka pönttö hyvänsä.

Jos siis olet hiljattain tullut petetyksi, voit ehkä saada apua tästä amerikkalaislehden listasta, johon on koottu ominaisuuksia, jotka kuulemma ajavat kantajansa pettämään helpommin.

Mihinkö nämä perustuvat? Tietysti hatusta vetäisyyn.

1. Pitkät miehet. Amerikkalaisen deittisivuston tekemän kyselyn perusteella yli 178-senttiset miehet pettävät todennäköisemmin kuin tätä lyhyemmät. Eli bye bye, kaikki 178-senttiset ja sitä pidemmät siat.

2. Rockmusiikista pitävät. Saman sivuston timantinkova tutkimus osoitti, että pettäjistä 41 % fanitti rockmusiikkia. Humppa ei ollut mukana vaihtoehdoissa.

3. Ranskalaiset. Seksilelufirman äärimmäisen uskottavan kyselyn mukaan 75 % ranskalaisista on myöntänyt pettäneensä. Ja onhan se näin, jos dildonvalmistaja niin sanoo.

4. Twitterin käyttäjät. Mitä enemmän se räplää twitteriään, sitä todennäköisemmin se myös pettää. Twitter on siis tosiaan se viestipalvelu, ei pilin englanninkielinen lempinimi.

5. Wayne-nimiset. 2000 naiselta kysyttiin, mikä on heidän mielestään epäluotettavin miehen nimi. Nyt ollaan oltu tieteen peruskysymysten äärellä.

Lue myös:

Miten palautetaan luottamus pettämisen jälkeen?

Näin pelastat vaikeuksissa olevan suhteen – pariterapeutti neuvoo

Säännöt pettämiselle – näinkö se tehdään?