Mustasukkaisuus on kalvava tunne, joka satuttaa myös mustasukkaista itseään. Vastaa Me Naisten kyselyyn ja kerro, miten mustasukkaisuutesi on vaikuttanut elämääsi. 

Tutkin kumppanin puhelimen salaa. En haluaisi, että hän viettää iltoja kavereidensa kanssa. Jos hän on myöhään töissä, epäilykseni heräävät. Kun hän tulee kotiin, tivaan, missä hän on ollut. 

Mustasukkaisuuden alla piilee usein muita, ahdistavia tunteita, kuten pelkoa, syyllisyyttä ja häpeää. Se peittää alleen esimerkiksi läheisyyden kaipuuta, pettymistä ja loukkaantumista. 

Harva haluaa olla mustasukkainen. Joskus ongelmat saattavat juontaa juurensa aiemmin elämässä sattuneeseen traumaattiseen tapahtumaan. Moni mustasukkainen on tullut petetyksi tai kaltoinkohdelluksi aiemmassa parisuhteessaan. Toiset kokevat, etteivät saa kumppanilta odottamaansa huomiota, ja tuntevat olonsa syrjäytetyiksi. Mustasukkainen haluaisi yleensä muutttua, mutta avun saaminen voi olla vaikeaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Oletko sinä ollut mustasukkainen kumppanistasi? Vastaa Me Naisten kyselyyn, ja autat jutun teossa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla