Me Naiset
|
Me Naiset
Kenen kanssa oikein kirjoittelet? Kuva: Shutterstock
Kenen kanssa oikein kirjoittelet? Kuva: Shutterstock

Ole varovainen, ettet kapsahda petturin kaulaan.

1) Hän kutsuu sinua kullaksi...

... jo muutaman sähköpostin jälkeen. Rakkautta ensimmäisestä postista  vai vähän ahdistavaa? Kuinka todennäköistä on, että sielunkumppanuus rakennetaan kahdella maililla? Ole varuillasi ja kyseenalaista imelä lirkuttelija ja kullittelija, joka ei vielä voi mitenkään tuntea sinua.

2) Hän näyttää Brad Pittiltä. Tai Angelinalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tai Ryan Goslingilta, Scarlett Johanssonilta, George Clooneyltä... Ymmärsitkö jujun? Luultavasti et chattaile Hollywoodin hunksin tai kaunottaren kanssa, vaan joku on varastanut profiilikuvansa netistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3) Hän ei suostu lähettämään kuvaansa.

Miksi? Jos luottamus on jo rakennettu monella sähköpostilla, tähän ei pitäisi löytyä mitään syytä. Ehkä hän onkin oikeasti naimisissa. Pelkää kuvansa myötä paljastuvansa. Hälytyskellot! Kai ne soivat jo?

Lue myös: Netistä 50 treffikumppania löytänyt paljastaa: Näistä merkeistä tunnistat huijarin

4) Hän ansaitsee liikaa.

Vaikkapa triplasti, mitä suomalainen keskiansio, 3 100 euroa kuussa, on. Mitänköhän työtä hän tekee ansaitakseen tulonsa? Kuka ylipäätään rehentelee palkallaan nettideittailessa?

5) Hän ei osaa kirjoittaa.

Ainakaan niin kuin aikuinen ihminen kirjoittaisi. Ehkä Mika 37-vee onkin oikeasti tirskuva Tytti, 12 vuotta, kavereineen?

6) Hän kirjoittaa liian hyvin.

Suomessa nettiprofiilitekstejä ei vielä juurikaan osteta, mutta ulkomailla tätä varten on jo perustettu omia yrityksiä. Haluatko tutustua ihmiseen, joka on maksanut hyvin muotoillusta mainoksesta, vai sellaiseen, joka on vuodattanut sydänverensä itse tuhertamaansa nettideitti-ilmoitukseensa?

Lue lisää: Ole tarkkana: Nettideittiprofiilin saattaa kirjoittaa ammattilainen

7) Koko juttu haiskahtaa.

Kuuntele vaistojasi, niillä osut oikeaan. Jos joku tyypissä hämmentää, kysy suoraan ja arvioi tilanne uudestaan saamasi vastauksen valossa.

Jotta nettideittailu ei tuntuisi liian pelottavalta tämän seitsemän kohdan listan jälkeen, on hyvä muistaa: kaikki eivät ole huijareita, ja välillä eteen sattuu oikea kultakimpale.

Osittainen lähde: Telegraph

Lue myös:

Koukussa nettideittailuun: "Minulla voi olla kolmet treffit päivässä"

Sisältö jatkuu mainoksen alla