Antti Holman mielestä nettideittailu on hyvä keino murtaa jää, mutta tavata voi vain livenä. Kerro omista nettideittailukokemuksistasi jutun lopussa!

Antti Holma käsittelee suositussa Auta Antti! -podcastissaan jos jonkinlaisia aiheita, myös nettideittailua. Sarjan viimeisimmässä jaksossa Antti esittää tästä aikamme ilmiöstä kiinnostavan väitteen.

– Mulla on teille nettideittailijat semmoinen tieto, joka saattaa muuttaa teidän elämän. Netissä tai deittisovelluksissa ei voi tavata ketään.

Niin että mitä? Entä sitten kaikki ne tarinat siitä, kuinka tapasi netissä elämänsä miehen tai naisen? Tai kuinka netissä tavattu tyyppi osoittautuikin livenä aivan kaameaksi? No, Antti selittää podcastissa näkemystään näin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Ihminen voi tavata toisen ihmisen pelkästään tapaamalla toisen ihmisen, joten kun joku sanoo, että ”mä oon tavannut netissä kivan oloisen ihmisen”, niin se on paskapuhetta. Kukaan ei oo tavannut ketään, ellei se oo tavannut sitä. Ehkä se ihminen on nähnyt siitä kuvia, ehkä se on chatannut vähän, mutta jos se ei oo tavannut sitä livenä, niin se ei oo tavannut sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Antti kertoo tietävänsä myös omasta kokemuksestaan, että netissä voi käydä todella pitkiäkin keskusteluja, sen kautta voi etsiä kaipaamaansa seuraa ja jopa ystävystyä. Hän kuitenkin korostaa, ettei deittiprofiili ole sama asia kuin ihminen sen takana. ”Saarnallaan” Antti haluaa muistuttaa, ettei deittisovelluksiin tai -sivustoihin pidä suhtautua liian vakavasti. 

– Teidän (nettideittailua harrastavien) on opittava ymmärtämään, että se profiili siellä netissä, ette ole te. Eikä sen vastapuolen profiili ole se ihminen. Siellä on takana ihminen, se on aina hyvä muistaa, mutta se profiili ei ole se ihminen. Se on kuva, pystytys, lavaste tai joku juliste. Ja niin kuin kuvissa ja lavasteissa on parempia ja huonompia yritelmiä, niin myös deittiprofiileissa on parempia ja huonompia yritelmiä, jotka ei silti kerro niistä rakentajistaan mitään muuta kuin sen, että ne on joko hyviä tai huonoja rakentamaan tällaisia deittiprofiileja, hän selvittää podcastissa.

Sitä Antti ei kiistä, etteikö netin kautta voisi bongata ihmisen, jonka tapaamalla voi kehittyä vaikka mitä. Onhan hän itsekin löytänyt aviomiehensä Emmanuelin siten. Antin neuvo on kuitenkin käyttää deittisovellusta vain niin sanotusti jään rikkomiseen ja järjestää live-treffit saman tien, kun löytää tyypin, josta saattaisi olla kiinnostunut romanttisessa mielessä.

– Syy, miksi olen tästä niin varma ei ole se, että olisin itse noudattanut metodia, vaan se, että Ranskanperuna noudatti, hän paljastaa.

Ranskanperuna on kutsumanimi, jota Antti käyttää Emmanuelista.

Mitä mieltä sinä olet? Kannattaako nettituttavuuden kanssa järjestää treffit saman tien vai tutustua ensin rauhassa? Millaisia kokemuksia sinulla on nettideittailusta? Auta meitä jutun teossa kertomalla alla olevalla lomakkeella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla