Monet parisuhteisiin ja deittailuun liittyvät asiat jakavat mielipiteitä. Uskotko olevasi samaa vai eri mieltä muiden kanssa näistä väitteistä? 

Olemme aiemmin kysyneet suomalaisilta, millaisen ihmisen kanssa he eivät ainakaan voisi ryhtyä parisuhteeseen. Tulosten perusteella selvisi, että kaikkein epämieluisin ominaisuus kumppanissa on pihiys. Jopa 72 prosenttia vastaajista kertoi, ettei ryhtyisi suhteeseen pihin ihmisen kanssa.

Esimerkiksi pettäminen aiemmissa suhteissa on kuitenkin monen mielestä hyväksyttävää treffikumppanissa, joskin tyypin pettämishistoriasta haluttaisiin tietää lisää. Olemme kysyneet suomalaisilta aiemmin myös sitä, missä menee pettämisen raja. Voit lukea alla olevasta jutusta tulokset:

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt on aika selvittää, miten suomalaisten mielipiteet eroavat parisuhteita ja deittailua koskevissa kiperissä kysymyksissä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Listasimme alle 15 mielipiteitä jakavaa väitettä parisuhteista ja deittailusta. Klikkaa, oletko samaa vai eri mieltä väitteiden kanssa. Klikattuasi näet, miten muut suomalaiset ovat äänestäneet. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla