Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Ainakin naisten vessakäyttäytyminen ja käsilaukun anatomia ovat kuulemma miehille suunnattoman suuria arvoituksia. Mutta ei se mitään, tässä naisten täsmäselitykset.

Womens Health -lehden miesblogisti avautuu bloggauksessaan asioista, joita hän (ja hänen mukaansa muutkaan miehet) eivät naisissa ymmärrä.

Ei hätää, selitämme mielellämme.

1. Nainen siirtelee tavaroitaan laukusta toiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies ihmettelee, miksei naisella voi olla vain yhtä käsilaukkua. No miksiköhän? Huomattavasti olennaisempi kysymys on, miksi kalastamiseen ei riitä yksi vapa ja miksi ihmeessä olohuoneessä täytyy olla kolme erilaista pelikonsolia. Mutta jos tämäkin pitää selittää, niin pitäähän laukun sopia muuhun asuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Kaikki tärkeät asiat löytyvät aina käsilaukun pohjalta.

Tässä ollaan asian ytimessä. Tähän ei ole muuta vastausta kuin se, että käsilaukut tarvitsevat jatkokehittelyä. Nais- ja miesinsinöörit, huhuu!

3. Nainen voi harkita uuden hiusmallin leikkaamista yli puoli vuotta.

Blogistin mukaan jopa siltoja rakennetaan nopeammin. Saattaa pitää paikkansa, mutta epäonnistuneen hiusmallin poiskasvattaminen vie taatusti pidempään kuin keskivertosillan rakentaminen.

4. Pissalla käyminen on sosiaalinen tapahtuma.

Hah, vessassa käydään puhumassa esimerkiksi miehistä. (Toisinaan myös tarpeet tulee hoidettua siinä sosiaalisen tapahtuman ohessa.)

5. Naisen ääni nousee korkeaksi aina, kun hän näkee koiranpennun.

No mutta katsokaa nyt tätäkin unista pientä höpönassutassupalleroista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla