Kuva: Ammentorp Photography / Shutterstock
Kuva: Ammentorp Photography / Shutterstock

Miehille opetetaan takuuvarmoja iskutaktiikoita. Mutta vain harva niistä toimii käytännössä.

Men's Healthin tuore nettiartikkeli neuvoo miehiä, miten iskeä nainen tilanteessa kuin tilanteessa.

Jos vappututtavuus yrittää sinuun seuraavia Men's Healthin taktiikoita tänä iltana, tiedät, miten toimia.

Isku kadulla

Artikkeli muistuttaa miehiä siitä, ettei ruokakauppa tai kävelykatu ole välttämättä se paikka, jossa naiset ovat miesjahdissa. Hyvä pointti. Siitä huolimatta miehiä rohkaistaan kehaisemaan kiinnostavaa naista.
"Kiva paita! / Upeat hiukset!" miehen suusta voi kieltämättä kuulostaa vähintäänkin epäilyttävältä. Milloin muka mies on viimeksi huomannut uuden hiusvärisi tai asusi? Jos siis saat kehun tuntemattomalta mieheltä, kuittaa se kiitoksella. Ellei mies ole David Beckham tai Ryan Gosling.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isku töissä

Työpaikalla voi tutustua kunnianhimoisiin ja fiksuihin naisiin, Men's Healthin lukijoita muistutetaan. Jaa-a, riippunee työpaikasta...
Miesten tärkein valttikortti työromanssin onnistumiseen on jutun mukaan itseluottamus. Miehiä kehotetaan johtamaan ja dominoimaan työpaikalla, eli olemaan kukkona tunkiolla.
Hälytyskellosi tulisikin soida, jos mieskollegasi alkaa pitää vappupuhetta kesken päivän tai yrittää haalia kaikki munkit omalle työpisteelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isku vappujuhlissa

Jos olit varautunut miesten kömpelöihin, ulkoaopeteltuihin iskulauseisiin, tänä vappuna et niitä kuule. Ainakaan niiltä miehiltä, jotka ovat lukeneet Men's Healthin iskuohjeet. Voit sen sijaan suhtautua varauksella niihin miekkosiin, joilla näyttää olevan kaikista hauskinta. Juuri niihin, jotka eivät näytä edes huomaavan sinua kaikelta hurvittelultaan. Kyseessä voi olla psykologisesti taktinen iskuyritys saada SINUT lähestymään heitä. Älä mene noin helppoon lankaan!

Isku netissä

Vappupäivänä voi ajautua surffailemaan nettideittisivuistolle. Silloin voit huviksesi tarkkailla, kuinka moni mies on ottanut artikkelin vinkeistä vaarin kuvavalinnassaan.
"Älä hymyile, äläkä katso suoraan kameraan."
"Valitse kuva, jossa näkyy myös kroppaa. Pidä paita päällä, ellei sinulla ole sixpackia."
"Näytä helposti lähestyttävältä ja hieman vaatimattomalta."
Hmmm... Kukapa ei haluaisi lähestyä totista sivuprofiilia?

Tässä se oikeasti toimiva vinkkiä miehille: Hymyä peliin, kiitos!

Lue myös:

Ikimuistoiset iskuyritykset

Sisältö jatkuu mainoksen alla