Me Naiset
|
Outi Pippuri
Tässä on esillä tyylikkäämpi minä, joka kohta saa ruokalistapaniikin ja alkaa höpöttää. Kuva: Sutterstock
Tässä on esillä tyylikkäämpi minä, joka kohta saa ruokalistapaniikin ja alkaa höpöttää. Kuva: Sutterstock

Ruokalistapaniikki, salapoliisiksi heittäytyminen ja pako rikospaikalta. Tunnistatko itsesi näistä treffitilanteista?

No niin, nyt ollaan härskisti stereotypioiden äärellä, mutta ollaan vaan!

On totta, että me ihmiset olemme erilaisia, mutta on meissä kaikissa joitain yhdistäviäkin tekijöitä. Ja jos jokin yksittäinen asia meitä yhdistää, sen on pakko olla tämä: me käyttäydymme omituisesti treffeillä.

Thrivinceleb.com-sivusto listasi asioita, joita jokainen nainen on varmasti tehnyt treffeillään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nainen, käsi sydämellä, tunnistatko joskus sortuneesi näihin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ruokalistapaniikki

Treffeillä ravintolan ruokalista tuntuu usein samalta kuin ylioppilaskokeen kuuntelun monivalintatehtävä: kaikkien niiden hyvältä kuulostavien mutta väärien vastausten keskeltä pitäisi löytää se oikea. Eli annos, joka ei ole liian kallis, muttei kaikkein halvinkaan, joka tainnuttaa nälän, mutta jonka saa nieltyä jännityksestä huolimatta, ei saa sinua vaikuttamaan ahmatilta, muttei myöskään huuda: nipo salaatinnärppijä! Muista, että ruokalista on ruokalista, ei peili sinun sieluusi.

Tarve esitellä tyylikkäämpi minä

Normielämässä paahdat lähinnä farkuissa ja valkoisessa t-paidassa (jotka muuten näyttävät oikein kivoilta nekin), mutta treffeille lähtiessä sinusta kuorituu trendikkään tyylikuningattaren ja it-tytön yhdistelmä. Ei, treffien takia ei olisi pakko lähteä vaatekauppaan.

Mietit liikaa sanomisiasi

Normaalisti olet nokkela ja sanavalmis tyyppi, jolla on vahvoja mielipiteitä. Yhtäkkiä treffeillä huomaat muuttuvasi hymisteleväksi latteuksien laukojaksi. Miksi? Siksi, että mietit liikaa, mistä toinen ehkä haluaisi keskustella ja mitä hän mahtaa ajatella, jos paljastat omistavasi neljä kissaa.

Muutut salapoliisiksi

Tarkastelet ja analysoit herkeämättä seuralaistasi: onko hän tänään pessyt hiuksensa, vihjaako kaulan punoitus, että hän valehtelee, kuinka paljon hän puhuu itsestään, onko hän pitkästynyt, koska vilkuilee kelloaan?

Höliset välttääksesi hiljaisia hetkiä

Saat itsesi kiinni siitä, että puhut enemmän kuin normaalisti. Itse asiassa koko ajan. Yrität olla hiljaa, mutta sanat vain karkaavat huuliltasi. Et anna toiselle suunvuoroa – jotta hän ei voisi olla hiljaa. Sillä sehän se vasta kiusallista olisikin.

Mietit, onko välillänne kipinöitä

Itse asiassa tämä liittyy aiempaan salapoliisikohtaan. Salapoliisityön pohjimmainen tavoite on nimittäin tunnistaa, onko teidän välillänne syntymässä vuosisadan rakkaustarina. Mitä tuo katse merkitsi? Nojautuuko hän eteenpäin? Kutittaako vatsanpohjaa? Hetkinen, oliko tuo yhteinen hymy?

Pakenet paikalta

Okei, treffit ovat huonot. Mitä silloin tehdään? Silloin kiitetään illasta ja kumpikin poistuu hyvässä hengessä kotiin. Väärin. Silloin iskee paniikki ja paikalta karataan jonkin (yleensä äärettömän huonon) tekosyyn turvin. "Muistin juuri, että minun pitää mennä hoitamaan pikkusiskoani!"

Lue myös:

Kävitkö huonoilla treffeillä? Anna vielä toinen tilaisuus

5 syytä, miksi deittailu oli ennen helpompaa

Treffikumppani on hyrmattava 12 minuutissa – nämä asiat ratkaisevat

Sisältö jatkuu mainoksen alla