"En ole varma tunteistani" ja muita vinkkejä siitä, että Kohde on väärin valittu.

Hän on fiksu, hauska ja kiva. Hän olisi kiinnostava, mutta kehonkieli ja pupillien pienet liikkeet eivät tunnu kertovan yksiselitteisesti, onko hän yhtä kiinnostunut sinusta. Ei se mitään: anewmode.com -sivuston miesasiantuntija on koonnut naisten elämän helpottamiseksi listan merkeistä, joista huomaa, että mies ei ole kiinnostunut. Näiden lisäksi tarvitaan vain vähän rehellisyyttä itselle.

1. Häntä ei näy

Ykkösvinkki! Jos mies on kiinnostunut, hän voi olla raivostuttava, kiusoitteleva, flirtti tai vaikka loukkaava. Mutta silti hän keksii syyn hengailla lähistöllä. Jos häntä ei näy, hän ei ole kiinnostunut.

2. Hän juttelee mukavia muista naisista

Jos mies pyörii lähettyvillä, mutta puhuu mielellään, ongelmattomasti ja jatkuvasti muista naissuhteistaan, hän ei ole romanttisessa mielessä kiinnostunut. Satunnaiset maininnat tai kommentit jonkun naisen miellyttävästä ulkonäöstä eivät ole vakava merkki, mutta jos mies puhuu seurustelutoiveista jonkun toisen kanssa, unohda.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. Ei halua jutella

Kyllä hänkin pystyisi keksimään sinulle asiaa, sinun ei tarvitse aina keksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Välttelee katsekontaktia

Perusasiat kehonkielestä ja käytöksestä ovat luotettavia: poispäin kääntynyt asento, katse muualle sekä etäinen ja henkilökohtaisia puheenaiheita välttelevä asenne ovat pahoja merkkejä.

5. On kovin kiireinen

Jos häntä kiinnostaisi, hän saisi ehdottamasi tapaamisen järjestymään. Siinä ei olisi yhtä ja toista estettä välissä.

6. Puhuu samalla tavalla kuin muillekin kavereilleen

Kiinnostuneen miehen käytös on määrittelemättömällä tavalla spesiaalia. Hän puhuu kohteelleen eri tyylillä ja osoittaa vähän erilaista huomiota kuin muille kavereilleen. Tämän huomaa, jos se toteutuu. Jos täytyy kovasti etsiä ja tulkita, ei hyvä.

7. Flirttaa sinulle, mutta myös muille

Auervaara-tyyppiset miehet ovat kovia flirttailemaan. Kokemattomampi saattaa luulla olevansa ainoa kohde, mutta jos miehestä ei ala kuulua ihanan keskustelun ja numeroiden vaihdon jälkeen, hän saattaa olla rakastettava mutta sydämiä särkevä pelimies.

8. Hän on ”tosi kiva tyyppi”

Paljon kavereita, ystävällinen kaikille, käy tiuhaan ulkona – vähän sama juttu kuin kohdassa seitsemän. Ennen kuin alat suunnitella yhteistä tulevaisuutta, tarkastele rehellisesti, käyttäytyykö mies samalla tavalla kaikkia muitakin kohtaan kuin sinua.

9. ”En ole oikein varma tunteistani”

Jos olet ollut miehen kanssa deittailuväleissä jo useamman kuukauden, mutta hän sanoo, ettei ole varma tunteistaan, hän ei ole tarpeeksi kiinnostunut. Kaikki eivät ylipäänsä ole kovia puhumaan tunteistaan, mutta ääneen lausuttu epävarmuus viittaa väärään suuntaan.

10. Ei arvosta tarpeeksi

Mies, joka käyttäytyy ikävästi, väheksyy sinun ajatuksiasi ja vaikuttaa muutenkin epäkunnioittavalta, on vaarallinen mies. Tällaisella tyypillä on omia ongelmia ratkaistavanaan, eikä naisen ole järkevää pyrkiä rinnalle saamaan omaa itsetuntoaan hajalle. Ongelmallista on tietysti se, että mies voi olla kiinnostava. Ikävän ihmisen loukkaukset tuntuvat pahalle, mutta vastaavasti hyvät hetket tuntuvat sitä paremmalle. Kuuntele silti järjen ääntä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla