Vaikka seuraavista yhdestätoista merkistä.

Jos hän sanoo rakastavansa, hän varmasti rakastaa. Jos r-sanan lausuminen tuottaa ongelmia, saman johtopäätöksen voi tehdä myös käytännön johtolankoja seuraamalla. Seuraavalla psykologian professori Susan Whitbournen tarkistuslistalla voit testata myös, rakastatko itse!

1. Hän haluaa olla kanssasi. Kaikilla on välillä kiire, mutta se, joka rakastaa, käyttää vähää vapaa-aikaansa mieluiten rakastamansa henkilön seurassa.

2. Hän kysyy, miten päivä meni. Kysyykö? Arkisten asioidesi pitäisi kiinnostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Hän luottaa. Hyvässä suhteessa on normaalia haluta tietää, missä kumppani suunnilleen on – mutta tekstiviestien ratsaaminen tai kuulustelu myöhäisen kotiintuloajan takia ei osoita rakkautta vaan synkempiä asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Hän auttaa hädässä: käy apteekissa, jos olet kipeä, auttaa nettiliittymän kanssa, jos osaa.

5. Arvostaa näkemyksiäsi. Ei ole välttämättä samaa mieltä – kyllä feministi ja sovinisti tai oikeistolainen ja vasemmistolainen voivat olla onnellisia yhdessä. Se vain edellyttää, että toista pitää kuunnella eri mielipiteistä huolimatta.

6. Kysyy mielipidettäsi tärkeissä päätöksissä.

7. Osoittaa hellyyttä. Seksielämässä voi olla hyvinkin hiljaista eikä se välttämättä kerro rakkauden puutteesta. Mutta jonkin sortin fyysinen läheisyys on tykkäämisen merkki.

8. Katsoo sinuun. Ei tarvitse tuijottaa tuntikausia silmiin. Lyhytkin katse lähettää positiivisen viestin.

9. Tykkää muistella menneitä. Jos hän kysyy, ”muistatko kun”, se on merkki siitä, että sinä ja sinuun liittyvät asiat ovat saaneet tilaa hänen aivoistaan.

10. Puolustaa sinua. Ei ole pakko olla valmis kuolemaan puolestasi kaksintaistelussa. Mutta on lojaali sinulle, jos muut ovat ilkeitä.

11. Tekee hyvää itsetunnollesi. Kumppani, joka välittää oikeasti, saa toiselle aikaan vahvan fiiliksen siitä, että tämä kelpaa ja on kiinnostava.

Sisältö jatkuu mainoksen alla