Kuvat
Shutterstock
Entä jos hän on huono suutelija? Deittikumppanissa voi olla jokin ominaisuus, joka saa kiinnostuksen lopahtamaan heti alkuunsa.
Entä jos hän on huono suutelija? Deittikumppanissa voi olla jokin ominaisuus, joka saa kiinnostuksen lopahtamaan heti alkuunsa.

Nyt saat tietää, ovatko muut suomalaiset kanssasi samoilla linjoilla deittiasioista.

Sopivan kumppanin löytäminen voi olla todellista rakettitiedettä. Kahden ihmisen yhteen sovittamisessa riittää haasteita, kun pöydällä ovat molempien persoonat, elämäntavat, arvot, kiinnostuksen kohteet ja aiempien parisuhteiden jättämät jäljet. 

Aiempien kokemusten kautta jokaiselle parisuhdetta etsivälle kuitenkin yleensä kiteytyy nippu asioita, joita tulevalta kumppaniltaan ei missään nimessä toivoisi. Yksi ei halua seurustella tupakoijan kanssa, toinen ei siedä mustasukkaisuutta ja kolmas ei vain syty, jos toinen on itseä lyhyempi.

Parisuhteen deal breakerit ovat asioita, joiden ansiosta ajatuskin parisuhteesta toisen kanssa tuntuu täysin mahdottomalta. Vaikka tyyppi muuten kiinnostaisi, saattaa yksikin asia riittää vahvistamaan sen, että yhteistä tulevaisuutta hänen kanssaan ei voi syntyä. Joskus tällaiset ylitsepääsemättömät asiat tulevat esiin jo ennen ensitreffejä, joskus vasta seurusteluvaiheessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mitkä asiat ovat sinulle parisuhteessa sellaisia, joiden vuoksi voisit hylätä muuten potentiaalisen kumppanin? Kerro mielipiteesi alla olevassa testissä – samalla saat tietää, onko suurin osa suomalaisista kanssasi samoilla linjoilla vai eri mieltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Vierailija

Vastausvaihtoehdot olivat hieman rajoittuneita. Kertoo paljon kyselyn tekijästä. Valitsin monesti vähiten huonoimman vaihtoehdon, joka ei kerro oikeista valinnoistani oikein mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla