Vanhempi nainen, nuorempi mies. Naiset kertovat, mikä sai ihastumaan itseään nuorempaan.

Colourbox

"Kaikki miehet, joiden kanssa olen ollut viime vuosina, ovat
olleet minua 8–14 vuotta nuorempia. Ilmeisesti vanhempi nainen (tapauksessani nelikymppinen) myytin mukaisesti kiehtoo miehiä. Erään englantilaismiehen mukaan vanhemman naisen "kellistäminen" kohottaa itsetuntoa. Hyvää se tekee naisenkin egolle. Seksi on innokasta ja hurjaa. Siinä ei paljon hellitellä! Vaikeinta näissä suhteissa on, että molemmat ovat eri elämänvaiheessa. Vielä ei ole osunut kohdalle kypsää nuorta miestä. Eikä kyllä sen puoleen vanhempaakaan."
Been there, done that

"Mies oli kypsä ikäisekseen ja hurmasi minut pikkupoikamaisuudellaan. Kohtasimme baaritiskillä, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ikäeroa meillä on seitsemän vuotta, mutta avio-onnemme kukoistaa yhä. Menimme naimisiin viime kesänä. Suurin ongelma ikäerossamme on ollut muiden paheksunta, mutta nyt ihmiset ovat alkaneet tottua. He
ovat huomanneet, että suhteemme todella toimii. Seksi on paljon villimpää ja ennakkoluulottomampaa nuoremman miehen
kanssa. Uskallamme kokeilla rohkeasti uusia juttuja. Tulevaisuutemme näyttää valoisalta, sillä raskaustesti näytti positiivista."
Onnensa kukkuloilla

"Rakastuin viisi vuotta nuorempaan mieheen sattumalta. Olin
aina ajatellut haluavani aikuisen miehen, mielelläni hiukan itseäni vanhemman. Siksi en kiinnittänyt huomiota nykyiseen poikakaveriini, kun tapasimme ensimmäisen kerran. Halusin vain hiukan hellyyttä ja romantiikkaa kesäiltaan. Pian kuitenkin huomasinkin, että mies oli todella kiinnostava ja kiinnostunut minusta. Juttu vakavoitui hänen aloitteestaan. Seksi on parempaa kuin vanhempien miesten kanssa. Poikakaverillani on kärsivällisyyttä ja uteliaisuutta naisen seksuaalisuutta kohtaan ja hän kuuntelee toiveitani."
Elämä yllättää

"Ikäiseni miehet eivät jostain syystä nappaa. Koen itseni avarakatseiseksi ja vihaan luutuneita asenteita. Nuorempien miesten kanssa tunnen, että voin olla enemmän oma itseni ja vähemmän jonkinlainen naisen roolin suorittaja. Vapaus, ilo ja onni ratkaisevat, ei ikä. Ja minkä sille voi, jos komea nuori mies osoittaa huomiota?"
Vapaus valita

"Olin 26-vuotias ja hän oli 18. Totta kai hänellä oli komea kroppa, ja häntä oli ihana katsoa ja kosketella. Hän ei vielä tiennyt paljon elämästä, mutta silti sitä oli yhdessä hauskaa riepostella. Lapsillani on nuori isä ! Se on ehdotonta plussaa, sillä heidän ikätovereidensa isät ovat harmaita käppänöitä. Vaikka erosimme, olen edelleen ylpeä eksästäni."
Raita

"Kun tapasimme, hän oli juuri ja juuri täysi-ikäinen, itse täytin
samoihin aikoihin 30. Ikäkriisi oli päällä, enkä voinut kuvitellakaan alkavani seksisuhteeseen "lapsen" kanssa. Tunsin itseni ikälopuksi. Hän oli kuitenkin kypsä, viisas ja sivistynyt ikäisekseen eikä tuntunut henkisesti päivääkään minua nuoremmalta. Meistä tuli hyvät ystävät.

Vuosien varrella sain lisää itsevarmuutta ja itsetuntoa. Alkoi tuntua, että ikä on oikeasti pelkkä numero. Tunsin nuortuvani sitä mukaa, kun ajatusmaailmani avartui. Mies tuntui pysyvän ennallaan, mitä nyt fyysisesti miehistyi. Pari vuotta sitten totesimme, ettei meidän välillämme tainnut koskaan olla kyse pelkästä ystävyydestä. Nyt olen pian 40 ja odotan ensimmäistä lastamme. Tarinamme on mennyt juuri niin kuin pitikin."
Nainen 40, mies 28