Tero Tiittanen on näyttelijä, kirjoittaja ja nykyään myös Lovedoctor. Tällä palstalla Tero auttaa rakkauden kivikoissa paljain jaloin kulkevia kanssaeläjiään.

Lukija: Miksi kaikki eivät löydä koskaan elämänsä rakkautta?

Lovedoctor:  Kyllä löytävät. Moni ei vain näe, että rakkaus on saattanut olla täydellisenä, lämpimänä, kaikki aistit avaavana kokemuksena edessäsi jo vuosia. Pakastepizza. Kuka sen on päättänyt, että sen suuren rakkauden täytyisi kohdistua ihmiseen? Se on ihan hyvin voinut olla säännöllisesti ylistämäsi ruokalaji, tai vaikka keräilyharrastus. Sitä paitsi timantit ovat ikuisia, vain niitä pitävät sormet vaihtuvat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lukija: Miksi mies ei vie patukan roskaa roskiin, samalla kun hakee kokista jääkaapista?

Lovedoctor: Vai patukan roskaa. Ensimmäinen kerta, kun kuulen kondomista käytettävän tuollaista nimitystä. Miehellä on 3 minuutin uurastuksen ja voiton tunteen jälkeen tottakai jano, joten jääkaapille meno on aivan normaalia ja jopa odotettavissa oleva teko. Patukan roska jää siitä syystä lojumaan, että vaikka eletään vuotta 2019, niin miehet tietävät edelleen kovin vähän kierrättämisestä. Ja voihan hän jättää sen vihjeeksikin, ”Beibe mä olen valmis antaa sulle taas 3 minuuttia ajastani. Jos ei tällä viikolla enää, niin ensi viikolla sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lukija: Miksi mies pyörii ympärillä ja katsoo merkitsevästi silmiin, mutta iskee sen jälkeen jonkun muun?

Lovedoctor: Silmien hajataitto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla