Kuvat
Shutterstock
Parisuhdekriisistä yhdessä selviytyminen voi vahvistaa suhdetta.
Parisuhdekriisistä yhdessä selviytyminen voi vahvistaa suhdetta.

Mikä oli parisuhteenne isoin kriisi ja miten ratkaisitte sen? Vastaa Me Naisten kyselyyn ja olet mukana leffalippujen arvonnassa.

On tutkittu, että parisuhde ajautuu kriisiin useimmiten 5–7 vuoden kuluttua naimisiinmenosta. Kriisejä voi olla ilman naimisiinmenoakin. Pariterapeuttien mukaan kriisi voi iskeä jo parisuhteen ensimmäisen vuoden aikana tai esimerkiksi kolmen vuoden kohdalla, kun ensihuuma alkaa olla ohi.

Parisuhdekriisi ei tarkoita kuitenkaan välttämättä eroa: osa pariskunnista saaa selvitettyä ongelmansa. Suhde voi muuttua jopa paremmaksi kriisin kautta.

Suomalaisten parisuhteissa ongelmia aiheuttavat esimerkiksi puhumattomuus, muutokset uralla, uskottomuus, lasten hankkimiseen tai kasvatukseen liittyvät näkemyserot ja ruuhkavuosien kiireet.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen oli sinun parisuhteesi pahin kriisi? Miten ratkaisitte asian? Kerro kokemuksistasi Me Naisten kyselyssä. Teemme aiheesta myöhemmin artikkelin Me Naiset -lehteen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kysely on päättynyt ja palkinto arvottu. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2 x 2 Finnkinon leffalippua. Jätäthän yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.

Vastaa kyselyyn alla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla