Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Mitä hauskaa, ihanaa ja vaikeaa juuri teidän ystävyyteen kuuluu?

Ystävyys on monella tapaa meille tärkeää. Omien huonojen päivien jakaminen ystävän kanssa tekee tutkitusti hyvää, ja kaverisuhteet edistävät muutenkin sekä psyykkistä että fyysistä terveyttä.

Koska kyse on ihmissuhteesta, myös riidat ja muut ongelmat kuuluvat usein pakettiin. 

Kenties paras asia, mitä ystävyyteen liittyy, on kuitenkin hulluttelu. Vauhdikkaista, oudoista ja kummallisista sattumuksista syntyvät usein myös parhaat tarinat! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerro meille allaolevassa kyselyssä, millainen juuri sinun ystävyyssuhteesi on. Me Naiset arpoo kaikkien vastanneiden kesken 20 kahden hengen leffalippupakettia Spy Who Dumped Me -elokuvan kutsuvierasnäytökseen, joka järjestetään 15. elokuuta klo 18 Helsingissä Tennispalatsissa. Elokuvan varsinainen ensi-ilta on perjantaina 17. elokuuta. 

Elokuvassa kolmekymppiset ystävykset Audrey (Mila Kunis) ja Morgan (Kate McKinnon) päätyvät kansainvälisen salaliiton pyörteisiin kun Audreyn ex-poikaystävä ilmaantuu naisten asunnolle joukko palkkamurhaajia kannoillaan. 

Ystävykset pakenevat tappajia sekä charmikasta, mutta epäilyttävää, brittiagenttia halki Euroopan. Tavoitteena on tietenkin pelastaa koko maailma!

Spy Who Dumped Me -elokuvan ensi-ilta on 17.8.
Spy Who Dumped Me -elokuvan ensi-ilta on 17.8.

Vastaa alla Me Naisten suureen ystävyyskyselyyn. Voit voittaa itsellesi ja kaverillesi liput elokuvan kutsuvierasnäytökseen Helsinkiin 15.8.!

Edit: kilpailu on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla