Raavas mies, pieni kasvi. Kuva: Shutterstock
Raavas mies, pieni kasvi. Kuva: Shutterstock

Liikuttuva mies, on se vain ihana.

Tutkimus paljastaa, että naisten mielestä on ihanaa, kun miehet pärjäävät hyvin vauvojen kanssa. Science of Us uutisoi tutkimuksesta, jossa mies istui ensin yksin baarissa. Sitten joukkoon liittyi miehen ”sisko” vauvansa kanssa. Eri tutkimuskerroilla mies joko loi kontaktin vauvaan juttelemalla, leikkimällä, hymyilemällä tai pussailemalla – tai jätti vauvan kokonaan huomiotta.

Myöhemmin mies liittyi läheisessä pöydässä istuvan naisen seuraan ja kysyi tämän puhelinnumeroa. Eri testikerrat osoittivat, että vauvaan huomiota kiinnittänyt mies oli naisten silmissä vetovoimaisempi.

Miehillä ei välttämättä ole siitä mitään hajua, mutta joidenkin naisten polvet notkahtavat myös, kun komistus työntelee lastenrattaita tai telmii pikkukoiran kanssa. Sen kunniaksi keräsimme listan asioista, joiden miehet eivät välttämättä ajattele lisäävän seksikkyttään, mutta jotka herättävät meissä naisissa lämpimiä tuntemuksia.

1. Remontointi

”Remontti- tai rakennushommia tekevä nörtti on liikuttavan seksikäs.”

2. Ruuanlaitto

”Kokkaava mies on tietysti ihana!”

3. Liikuttuminen

”Seksikästä on, kun mies liikuttuu elokuvasta ja silmiin kihoaa muutama kyynel (jotka hän sitten yrittää vaivihkaa pyyhkäistä pois).”

4. Portaiden kävely

”Musta on tosi hottia, kun isokokoinen ja roteva mies laskeutuu tai nousee portaita, sillä lailla vähän kömpelösti. En oikein osaa sanoa miksi, ehkä kroppa silloin on hyvin esillä.”

5. Puutarhanhoito

”Seksikästä on, kun mies hoitaa chilejään rakkaudella, välillä niille jopa jutellen.”

6. Parran ajaminen

”Parran ajaminenkin näyttää ihan kivalta, koska se nyt vaan on miehekästä.”

7. Yhteydenpito kavereihin

”On suloista seurata vierestä aikuisten miesten yhteydenpitoa – ilonaiheet ja ongelmat ovat miehillä ja naisilla lopulta hyvin pitkälti samat.”

8. Asioiden vakavasti ottaminen

”On ihanaa, kun mies oikein paneutuu johonkin ehkä vähäpätöiseenkin asiaan ja hoitaa sen kunnolla. Esimerkiksi kauppalistan laatimiseen tai ruokaa laittaessaan reseptin seuraamiseen.”

9. Nukkuminen

”Viattomasti nukkuvaa äijää on mukava katsella.”

10. Musiikki

”Rumpujen soitto hikisenä ilman paitaa… Hetkonen, näiden piti kai olla sellaisia, joita miehet eivät itse tajua.”

Lue myös:

Mies säästi 12-vuotiaasta lähtien täydellistä kosintaa varten – tältä se näytti

Mies, kiinnitä näihin asioihin huomiota työpaikalla

Miehet siivoavat tahallaan huonosti välttyäkseen kotitöiltä