Onko Martina Aitolehden toivomus luotettavasta, huumorintajuisesta ja tervejärkisestä kumppanista aivan utopistinen?

Martina Aitolehden ero Stefan Thermanista on vielä tuore, mutta Aitolehti on jo astunut rohkeasti takaisin sinkkumarkkinoille. Tiistaina hän julkaisi Instagram-tilillään treffi-ilmoituksen, jossa listasi kaipaamansa kumppanin ominaisuuksia.

– Nyt olis haussa rakastava, tervejärkinen, Itsevarma, kunnianhimoinen, luotettava, suoraselkäinen, sporttinen, huumorintajuinen ja ehdottomasti päihteetön mies, Aitolehti kirjoitti.

– Intohimona elämä, ilo, urheilu ja seikkailut. Ei haittaa jos olet komea.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lista on pitkä, mutta mitään supervoimia se ei sisällä. Silti moni Aitolehden seuraaja on varoitellut, ettei moista voi löytää. Aitolehden päivitykseen ovat jättäneet kommenttinsa myös takavuosien missit Shirly Karvinen ja Sara Sieppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Yksisarvinen olisi myös cool. Haha ei vaan. Universumi toimittaa, kun osaa pyytää, Karvinen kirjoittaa.

– Jos löytyy enemmänkin vaihtoehtoja, niin mulle saa heittää yhden, Sieppi kommentoi.

Kerro meille, millaisia kokemuksia sinulla on sopivan kumppanin etsimisestä. Teemme aiheesta juttua. Auta meitä kertomalla omista kokemuksistasi alla olevassa kyselyssä.

Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutuissa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

Olen niin niin kypsä näihin Martinan juttuihin. Enkä edes lue niitä, mutta otsikot pomppaa silmille! Kyllä lähes 40-kymppisen naisen pitäisi käyttäytyä aikuismaisemmin kuin teini eikä nillittää joka päivityksessä ihmissotkujaan. Ja taas otsikot kiljuu, että uutta miestä kehiin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla